Έφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Βαρυπάτης, ιστορικό στέλεχος του Α.Σ. Παπάγου
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Έφυγε από τη ζωή ο Σπύρος Βαρυπάτης, ιστορικό στέλεχος του Α.Σ. Παπάγου

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του συλλόγου Α.Σ. Παπάγου, Σπύρος Βαρυπάτης.

Ο Σύλλογος εκφράζει τη θλίψη του και τα συλλυπητήριά του με την ακόλουθη ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Παπάγου ανακοινώνει με μεγάλη οδύνη τον θάνατο του ιστορικού στελέχους του συλλόγου και του ελληνικού αθλητισμού, Σπύρου Βαρυπάτη. Ο θανών υπηρέτησε τον Α.Σ. Παπάγου για πάνω από 50 χρόνια με ανιδιοτέλεια, περνώντας από όλες τις θέσεις και ζώντας ως ενεργός παράγοντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες της ομάδας σε όλα τα τμήματα.

Ο Σπύρος Βαρυπάτης με την ακούραστη παρουσία στα γήπεδα και τον μειλίχιο χαρακτήρα του, κέρδισε την αγάπη και τη συμπάθεια εκατοντάδων αθλητών όλων των ηλικιών. Οι αστείρευτες γνώσεις του τον ανέδειξαν μεταξύ των κορυφαίων παραγόντων που υπηρέτησαν τον ελληνικό αθλητισμό.

Η απώλεια του αγαπημένου μας Σπύρου για την οικογένεια του Α.Σ. Παπάγου αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό και ταυτόχρονα παρακαταθήκη ώστε να συνεχίσουμε το έργο που αυτός ξεκίνησε εδώ και δεκαετίες. Το Δ.Σ., τα μέλη και οι αθλητές του συλλόγου μας, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο, Μίνα, στα δύο του παιδιά, Αλεξάνδρα και Γιάννη, καθώς και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του.

Τα συλλυπητήριά του εκφράζει και ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος με το ακόλουθο μήνυμα:

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σπύρου Βαρυπάτη, ενός ανθρώπου που αφιέρωσε τη ζωή του στον αθλητισμό, προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στον Α.Σ. Παπάγου για πολλά χρόνια.

Το κενό που αφήνει δυσαναπλήρωτο, αλλά η προσφορά του, η αγάπη του για τα παιδιά και οι αναμνήσεις από την πολύχρονη πορεία του, θα αποτελούν τεράστια παρακαταθήκη για τον αθλητισμό στην πόλη μας.

Αιωνία του η μνήμη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet