Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Με μεγάλη συμμετοχή ο 24ος «Δρόμος βουνού – Υμηττός 2024»
Αθλητισμός

Δήμος Παπάγου – Χολαργού: Με μεγάλη συμμετοχή ο 24ος «Δρόμος βουνού – Υμηττός 2024»

Ο αγώνας θεσμός που διοργανώνει ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού και δίνει την ευκαιρία στους δρομείς να δοκιμάσουν τις αντοχές τους και να θαυμάσουν τον Υμηττό, ο 24ος «Δρόμος βουνού – Υμηττός 2024», διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024. Περισσότεροι από 350 δρομείς βρέθηκαν στην αφετηρία του αγώνα, στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού «Α. Πολύδωρας», με σύμμαχο τον καλό καιρό, προκειμένου να λάβουν μέρος στον 24ο Δρόμο Βουνού. 

Η άρτια διοργάνωση του Δρόμου Βουνού από την πλευρά του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, με την αμέριστη συμβολή των εθελοντών και των εργαζομένων, εξασφάλισαν για τους δρομείς τις ιδανικές συνθήκες ώστε να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους διασχίζοντας τον Υμηττό.

Πρώτος τερμάτισε ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος με 1:23:00, δεύτερος ο Κωνσταντίνος Παπαγόρας (1:26:22) και τρίτος ο Γιώργος Χαρίστος (1:26:43). Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Ξένια Κατσιμάντου (1:40:55), δεύτερη η Νατάσα Σπανού (1:44:10) και τρίτη η Βασιλική Βουτζάλη (1:48:47).

Ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος δήλωσε για τη διοργάνωση: «Ο αθλητισμός κάνει τη ζωή μας ομορφότερη και υγιέστερη. Οι δρομείς του 24ου Δρόμου Βουνού – Υμηττός, με την παρουσία τους, κατέδειξαν την αξία της άθλησης σε όλες τις ηλικίες και μας έδωσαν για ακόμη μια φορά “ψήφο εμπιστοσύνη“” ώστε, πέρα της διοργάνωσης αυτής, να οργανώσουμε και άλλες. Άλλωστε ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού επενδύει στον αθλητισμό σταθερά και με πρόγραμμα. Με αναβαθμισμένες και πλήρεις αθλητικές υποδομές, στόχος μας είναι να στρέψουμε το σύνολο της κοινωνίας στην άθληση. Να συγχαρώ επίσης, όλους τους συμμετέχοντες στον αγώνα, τους εργαζόμενους του Δήμου, αλλά και τους εθελοντές μας για την πολύτιμη βοήθειά τους, καθώς και την αρμόδια αντιδήμαρχο Μαρία Αθανασάκου – Μουντάκη για την άρτια διοργάνωση. Το βουνό μας, ο Υμηττός, είναι πολύτιμος και ο Δρόμος Βουνού, που διοργανώνεται στον Δήμο μας για 24 χρόνια, ακόμη μια ευκαιρία να αντιληφθούμε την ανάγκη προστασίας του Υμηττού και όλων των βουνών της χώρας, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα, εμείς και οι μελλοντικές γενιές, να απολαμβάνουμε το φυσικό περιβάλλον που τόσο αναγκαίο είναι για την σωματική και ψυχική υγεία». 

Η Μαρία Αθανασάκου Μουντάκη, αρμόδια αντιδήμαρχος Αθλητισμού – Πολιτισμού, του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, δήλωσε από την πλευρά της: «Ήταν μια ακόμη γιορτή του αθλητισμού με επίκεντρο το βουνό μας, τον Υμηττό. Να συγχαρώ τους αθλητές, τους εθελοντές μας και όσους εργάστηκαν για να γίνει πραγματικότητα και να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία ο 24ος Δρόμος Βουνού – Υμηττός».

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet