Συνάντηση δημάρχου Παπάγου – Χολαργού με την αντιπεριφερειάρχη Β.Τ. για τα έργα στον Δήμο
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Συνάντηση δημάρχου Παπάγου – Χολαργού με την αντιπεριφερειάρχη Β.Τ. για τα έργα στον Δήμο

Με την αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη, συναντήθηκε ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος.

Στη συνάντηση, στην οποία παραβρέθηκε και η αντιδήμαρχος Οικονομικών, Διοικητικών Υπηρεσιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Άννα-Μαρία Τσικρικώνη, συζητήθηκε η πορεία των έργων που αφορούν σε σύμπραξη του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και της Περιφέρειας Αττικής και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής τους.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν τα έργα:

  • Ανάπλαση της πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως.
  • Αναβάθμιση του 1ου Λυκείου Χολαργού.
  • Εγκατάσταση λυόμενου στεγάστρου στα ανοικτά γήπεδα μπάσκετ στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού.
  • Αναβάθμιση του γηπέδου ποδοσφαίρου επί της οδού Κύπρου για το οποίο ο δήμαρχος ζήτησε να προχωρήσει η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης το συντομότερο δυνατό.
  • Κατασκευή έργων αποχέτευσης ομβρίων λεκάνης απορροής οδού Υγείας στην Κοινότητα Παπάγου, για το οποίο η αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον δήμαρχο ότι το έργο εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» από την Περιφέρεια Αττικής.

Τέλος, συζήτησαν για μελλοντική συνεργασία του Δήμου Παπάγου – Χολαργού και της Περιφέρειας Αττικής σε έργα όπως η βιοκλιματική αναβάθμιση του παραδρόμου της Λεωφ. Μεσογείων, έργα ασφαλτοστρώσεων, κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet