Ανοίγει τις πόρτες της η παιδική χαρά στο πάρκο «Στρατ. Αλεξάνδρου Παπάγου»
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ανοίγει τις πόρτες της η παιδική χαρά στο πάρκο «Στρατ. Αλεξάνδρου Παπάγου»

Την Πέμπτη 11 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα, ανοίγει τις πόρτες της η νέα παιδική χαρά στο πάρκο «Στρατ. Αλεξάνδρου Παπάγου».

«Παραδίδουμε στα παιδιά μας έναν πολύ όμορφο και υποδειγματικό χώρο, ως προς την ασφάλεια, τα ποιοτικά, λειτουργικά και παιδαγωγικά χαρακτηριστικά, σε σχέση πάντοτε με τις ανάγκες της κάθε ηλικιακής ομάδας» αναφέρει σχετικά ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού.

Όπως σημειώνει, βασικό χαρακτηριστικό της νέας παιδικής χαράς είναι η προσβασιμότητα και η δυνατότητα χρήσης οργάνων από ΑμεΑ, αλλά και οι περιοχές παιχνιδιού για τέσσερις ηλικιακές ομάδες, παιδιά νηπιακής, προσχολικής, σχολικής και εφηβικής  ηλικίας.

Ο Δήμος παρακαλεί τους γονείς και συνοδούς των παιδιών να κρατούν τις αποστάσεις ασφαλείας, να αποφεύγουν τον συνωστισμό εντός της παιδικής χαράς και να τηρούν τους κανόνες ατομικής υγιεινής κατά την είσοδο και παραμονή τους στον χώρο.

Τέλος ενημερώνει ότι, λόγω του ότι πρόσφατα παρατηρήθηκαν στον χώρο βανδαλισμοί, στην παιδική χαρά έχουν τοποθετηθεί κάμερες οι οποίες θα λειτουργούν μόνο κατά το χρονικό διάστημα που αυτή θα είναι κλειστή. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet