Εγκαινιάστηκε η Δημοτική Πινακοθήκη Παπάγου-Χολαργού – Το ωράριο λειτουργίας της
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Εγκαινιάστηκε η Δημοτική Πινακοθήκη Παπάγου-Χολαργού – Το ωράριο λειτουργίας της

Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Δημοτικής Πινακοθήκης Παπάγου-Χολαργού, η οποία στεγάζεται στην ανακαινισμένη αίθουσα «Αλέκος Φασιανός», του δημαρχείου (Λ. Περικλέους 55 Χολαργός).

Πρόκειται για έναν νέο χώρος τέχνης και πολιτισμού, τον οποίο κοσμούν περισσότερα από 40 έργα σπουδαίων ζωγράφων και γλυπτών, όλα δωρεές των καλλιτεχνών προς τον Δήμο.

Την εκδήλωση των εγκαινίων τίμησαν με την παρουσία τους ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστής Χατζηδάκης, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, οι βουλευτές Θοδωρής Ρουσόπουλος και Δημήτρης Καιρίδης, η γενική γραμματέας Σύγχρονου Πολιτισμού Ελένη Δουνδουλάκη, οι αντιπεριφερειάρχες, Λουκία Κεφαλογιάννη, Βασίλης Γιαννακόπουλος και Γιάννης Κεχρής, ο τ. δήμαρχος Χολαργού, Δημήτρης Νικολάου, η πρόεδρος της Κοινότητας Ψυχικού, Φαίνη Χατζηαθανασιάδου και η αντιπρόεδρος Δ.Σ. της Επιτροπής Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων, Μαριάνθη Καφετζή και πολλοί άλλοι προσκεκλημένοι. 

Ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, στον χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες που συνέβαλαν στην ιδέα της Δημοτικής Πινακοθήκης και χάρη στην προσφορά τους ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού απέκτησε μία σπουδαία πολιτιστική δομή, καθώς και την αντιδήμαρχο Πολιτισμού Μιμή Ρουφογάλη, για τη ιδέα και την υλοποίησή της.

Η Δημοτική Πινακοθήκη θα λειτουργεί Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή από τις 17:00 έως τις 20:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet