Εγκαινιάστηκε η παιδική χαρά στο πάρκο «Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου»
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Εγκαινιάστηκε η παιδική χαρά στο πάρκο «Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου»

Εγκαινιάστηκε χθες, 6 Οκτωβρίου η παιδική χαρά στο πάρκο «Στρατάρχου Αλεξάνδρου Παπάγου», που ενώ είχε δοθεί σε λειτουργία, δεν είχαν πραγματοποιηθεί τα εγκαίνια λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων.

Παρόντες ήταν οι μαθητές ενός τμήματος του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου, οι οποίοι σε συνάντηση που είχαν με τον δήμαρχο κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά, του είχαν εκφράσει την επιθυμία να γίνουν «πρεσβευτές» της παιδικής χαράς και να παραστούν στα εγκαίνια.

Ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, ευχαρίστησε όλους εκείνους που συντέλεσαν στον σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου της παιδικής χαράς, «ενός υποδειγματικού χώρου παιχνιδιού, με ασφαλή παιχνίδια για τέσσερις ηλικιακές ομάδες και με προσβασιμότητα σε παιδιά με αναπηρία», όπως είπε.

Επίσης, ευχαρίστησε τους διατελέσαντες αντιδημάρχους τεχνικών έργων, Τζίνα Αρβανίτη, Θανάση Αυγουρόπουλο και Μιχάλη Τράκα, την π. διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας Χριστίνα Βασσάλου και τον νυν διευθυντή, Κώστα Κωνστάντιο, όλο το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας και ιδιαιτέρως την επιβλέπουσα του έργου, Βούλα Τσαρδακλή.

Ακόμη, ο δήμαρχος δήλωσε: «Η πρόσβαση στο παιχνίδι αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα κάθε παιδιού και εύχομαι όλα τα παιδιά να απολαμβάνουν όμορφες ξέγνοιαστες στιγμές σε μία από τις ωραιότερες παιδικές χαρές της Αττικής».

Τον αγιασμό της παιδικής χαράς τέλεσε ο πατέρας Γεώργιος από τον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης Παπάγου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet