Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων υπέρ των Ελλήνων Πεσόντων στην Κορέα
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων υπέρ των Ελλήνων Πεσόντων στην Κορέα

Το ετήσιο μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων Ελλήνων του Πόλεμου της Κορέας, τελέστηκε σήμερα, Τρίτη 26 Ιουνίου 2019, στο Μνημείο Πεσόντων των Ελλήνων στρατιωτών, στην Κοινότητα Παπάγου.

Στην τελετή κατέθεσαν στεφάνι ο πρέσβης της Δημοκρατίας της Κορέας στην Ελλάδα, Λιμ Σουσόκ, ο αντιναύαρχος Ιωάννης Παξιβανάκης, ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Βετεράνων Πολεμιστών, Στυλιανός Δράκος, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Βετεράνων της Αεροπορίας, υποπτέραρχος ε.α. Δημήτριος Λαζάρου και εκπρόσωποι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, της Γαλλίας, της Ιταλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου της Μ. Βρετανίας.

Η συγκεκριμένη τελετή διοργανώνεται κάθε χρόνο εις μνήμη της θυσίας των Ελλήνων στρατιωτών, αλλά και προς τιμήν των βετεράνων πολεμιστών, με την Πρεσβεία της Κορέας να στέλνει το μήνυμα ότι κυβέρνηση και ο λαός της Δημοκρατίας της Κορέας δεν λησμονεί την ιστορία τού εκστρατευτικού Σώματος της Ελλάδας στον Πόλεμο της Κορέας, καθώς και τη θυσία τους στον βωμό της ελευθερίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet