Πλήθος κόσμου στον εορτασμό του Ι.Ν. Αγ. Στυλιανού του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών & ΑμεΑ
Κοινωνία

Πλήθος κόσμου στον εορτασμό του Ι.Ν. Αγ. Στυλιανού του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών & ΑμεΑ

Πραγματοποιήθηκαν με κάθε λαμπρότητα και σε κλίμα κατάνυξης οι Ιερές Ακολουθίες, για τη γιορτή του Αγίου Στυλιανού Προστάτη του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμεΑ στον Χολαργό. Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019, παραμονή της γιορτής, έγινε Μέγας Εσπερινός και Αρτοκλασία. Την Τρίτη Πανηγυρικός Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Επισκόπου Θερμοπυλών, κ.κ. Ιωάννη.

Ο Ιερός Ναός Αγίου Στυλιανού που κτίσθηκε το 1960, φέτος ανακαινίσθηκε πλήρως και ολοκληρώθηκε η α΄ φάση της αγιογράφησής του. Με το τέλος της Θείας Λειτουργίας οι παριστάμενοι περιήλθαν τα εργαστήρια χειροτεχνίας, ζωγραφικής, πηλού, δερματοτεχνίας, το ειδικό γυμναστήριο και τους λοιπούς χώρους του Συνδέσμου και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από το έργο που με τόσο μεράκι και μεθοδικότητα επιτελείται. Ακολούθησε μικρή δεξίωση στην καινούργια αίθουσα τον «πολυχώρου» του Συνδέσμου.

Με ανάρτησή του στη σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Κώστας Τίγκας, ευχαριστεί για την παρουσία του τον αντιπεριφερειάρχη Αττικής Βασίλη Γιαννακόπουλο, τον πρώην δημοτικό σύμβουλο Θεόδωρο Γκλεζάκο και τον σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Παπάγου Αναστάσιο Μπιλάλη. Ακόμη ευχαριστεί τους άνω των 300 συμπολίτες του που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά και παρέστησαν στις Ιερές Ακολουθίες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet