Πρόγραμμα «Αγωγή Υγείας για Παιδιά» με θέμα τις «ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ» από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού
Κοινωνία

Πρόγραμμα «Αγωγή Υγείας για Παιδιά» με θέμα τις «ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ» από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος και η πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής (ΔΟΚΜΕΠΑ), Χρύσα Παρίση, καλούν το κοινό να παρακολουθήσει το διαδικτυακό σεμινάριο του προγράμματος Αγωγής Υγείας για Παιδιά με θέμα τις «ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ».

Η δημοτική αρχή επισημαίνει ότι το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων ΕΔΔΥΠΠΥ, υπό την αιγίδα του ΙΣΑ σε συνεργασία με τον Αναστάσιο Χατζή, παιδίατρο-εντατικολόγο, τ. συντονιστή-διευθυντή ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και Μέλος Δ.Σ. Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, μέσω πλατφόρμας zoom, την Τρίτη 8 Ιουνίου 2021 στις 18:30.

Η παρουσίαση θα έχει χρονική διάρκεια περίπου 1 ώρα (20′ εισήγηση και 40′ ερωτήσεις-συζήτηση).

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, σκοπός του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων (γονείς, εκπαιδευτικοί), που μπορούν να αποτελέσουν πυρήνα εκπαίδευσης με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, ώστε να είναι γνώστες των συνεπειών της έκθεσης των παιδιών σε κινδύνους και να λειτουργήσουν προστατευτικά με γνώμονα την πρόληψη.

Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο είναι απαραίτητο να δηλώσετε το email σας στο: [email protected], ή καλώντας στο 210 6531778, όπου θα σας σταλεί ο σύνδεσμος και οδηγίες για τη συμμετοχή σας.

H δημοτική αρχή καλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους έως τη Δευτέρα 7 Ιουνίου και ώρα 13:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet