Συνάντηση του Ηλία Αποστολόπουλου με εκπροσώπους των 15μελών συμβουλίων των σχολείων Παπάγου – Χολαργού
Κοινωνία

Συνάντηση του Ηλία Αποστολόπουλου με εκπροσώπους των 15μελών συμβουλίων των σχολείων Παπάγου – Χολαργού

Αντιπροσωπείες των 15μελών συμβουλίων των Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης συνάντησε ο δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, τη Δευτέρα 27/11, στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του δημάρχου και ήταν παρόντες επίσης οι διευθυντές των σχολείων, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Μιχάλης Τράκας, η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λίλα Σουρανή, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Ανδρέας Γαλανόπουλος και η Σοφία Τριάδα Νικολοπούλου, μέλος του Συμβουλίου.

Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τις μαθήτριες και τους μαθητές των σχολείων, όπως οι ελλείψεις σε διδακτικό προσωπικό, οι ζημιές που προξενούνται από αγνώστους στα σχολικά κτίρια, η αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού, η ψυχολογική υποστήριξη μαθητών κ.ά.

Ο δήμαρχος υπογράμμισε πως η διοίκηση του Δήμου θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της σχολικής κοινότητας και ζήτησε από τους μαθητές να διατηρήσουν επαφή με τον Δήμο και μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων. Επίσης, τους πρότεινε συνεργασία σε διοργάνωση δράσεων, όπως δεντροφυτεύσεις, υιοθεσία ζώων κ.ά. και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το νέο έτος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet