Μετά τα «τηλεφωνήματα» ανακλήθηκε η απόφαση για μεταφορά αφετηριακών γραμμών του ΚΤΕΛ στον σταθμό μετρό «Εθνική Άμυνα»
Print Friendly, PDF & Email
Παπάγος - Χολαργός

Μετά τα «τηλεφωνήματα» ανακλήθηκε η απόφαση για μεταφορά αφετηριακών γραμμών του ΚΤΕΛ στον σταθμό μετρό «Εθνική Άμυνα»

Στην ανάκληση της απόφασης για μεταφορά τριών αφετηριακών γραμμών σε χώρο δίπλα από το σταθμό μετρό «Εθνική Άμυνα» προχώρησε η Περιφέρεια Αττικής. Μετά την άμεση επικοινωνία του δημάρχου Παπάγου-Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλου, με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, ο τελευταίος -με παρέμβασή του προς τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα, Γ. Δημόπουλο, ανακάλεσε τη σχετική απόφαση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από την Περιφέρεια, ανακαλείται η μεταφορά των αφετηριών των γραμμών:

  • Ραφήνα – Νέα Μάκρη – Μαραθώνα (Αγ. Ανδρέας, Κάτω Σούλι, Γραμματικό, Σχοινιάς, Αγ. Μαρίνα, Ανατολή).
  • Μαρκόπουλο – Λαύριο – Σούνιο ( Π. Ράφτη).
  • Ωρωπός (Χαλκούτσι, Συκαμινό).

Η μεταφορά των αφετηριών θα πραγματοποιηθεί σε σημείο της Αττικής το οποίο θα επιλεγεί κατόπιν σχετικής διαβούλευσης, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η περιφερειακή αρχή.

Από πλευράς Δήμου σημειώνεται ότι, με την ανακοίνωση της είδησης για μεταφορά της αφετηρίας των ΚΤΕΛ Αττικής στην οδό Μεσογείων και Αναστάσεως, ο δήμαρχος επικοινώνησε άμεσα με τον περιφερειάρχη Αττικής, αλλά και με την Αττικό Μετρό, ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου χώρου, ζητώντας την ανάκληση αυτής της απόφασης.

«Ο Δήμος μας έχει εκφράσει επανειλημμένως την επιθυμία και έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου στο συγκεκριμένο σημείο να δημιουργηθεί χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων για την εξυπηρέτηση των πολιτών και αναμένεται από την Αττικό Μετρό η υλοποίηση του έργου» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet