Κ. Τίγκας: Ο «εξαφανισμένος» δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κρύβεται πίσω από το… πρωτόκολλο
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Κ. Τίγκας: Ο «εξαφανισμένος» δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κρύβεται πίσω από το… πρωτόκολλο

Νέα επίθεση στον δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλο, εξαπολύει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση, Κώστας Τίγκας.

Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε η απόρριψη από τον δήμαρχο αιτήματος του κ. Τίγκα για έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητήσει την έκδοση ψηφίσματος υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας. Ο κ. Αποστολόπουλος παρέπεμψε τον κ. Τίγκα στον πρόεδρο του Σώματος, ενώ παρατήρησε ότι το αίτημα δεν κατατέθηκε με επίσημο τρόπο και δεν πήρε αριθμό πρωτοκόλλου, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης, που σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

Ο «εξαφανισμένος» δήμαρχος κ. Αποστολόπουλος, για ακόμη μία φορά, προσπαθεί να κρύψει την απραξία και την ολιγωρία του πίσω από «παιδικές» και «αστείες» δικαιολογίες.

Στην από 16 Ιουνίου επιστολή μας, με την οποία του ζητούσαμε την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με μόνο θέμα την έκδοση ψηφίσματος υπέρ της Ελληνικότητας της Μακεδονίας, μας απάντησε με επιστολή που αναφέρει ότι για τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου αρμόδιος είναι ο πρόεδρος και όχι ο δήμαρχος, καθώς και ότι η επιστολή μας δεν είχε κατατεθεί με επίσημο τρόπο και δεν είχε πάρει αριθμό πρωτοκόλλου.

Θα του συνιστούσαμε, έστω και μετά από τέσσερα χρόνια, να κατανοήσει τη σπουδαιότατα του ρόλου που του έχουν αναθέσει οι πολίτες και ν’ αρχίσει επιτέλους να ενεργεί με σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα. Τον καλούμε να προσπαθήσει ν’ ασχολείται με την ουσία των ζητημάτων κι όχι με την περιττή και προσχηματική τυπολατρία.  

Επιπροσθέτως, πρέπει ν’ αντιληφθεί ότι αυτές οι ανόητες δικαιολογίες των πολιτικών, που προτάσσουν τη γραφειοκρατία ως απάντηση στη γενικευμένη απραξία, το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να εξοργίζουν τους πολίτες.

Ελπίζουμε ο κ. Αποστολόπουλος κάποια στιγμή να καταφέρει ν’ ασχοληθεί και με τα υπόλοιπα πολύ σοβαρά προβλήματα της περιοχής, τα οποία του έχουμε επισημάνει, ανεξαρτήτως αν η υποβολή του αιτήματος έγινε με πρωτόκολλο ή όχι.             

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet