Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας της παράταξης Για την Πόλη που μας Αξίζει
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Πλήθος κόσμου στην κοπή πίτας της παράταξης Για την Πόλη που μας Αξίζει

Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της παράταξης Για την Πόλη που μας Αξίζει για το έτος 2019 στο Tease Café του Χολαργού. H εκδήλωση έγινε, όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η παράταξη, «μέσα σε ένα ζεστό κλίμα, σε κλίμα ενθουσιασμού και πίστης για το νικηφόρο αποτέλεσμα στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου».

Δημότες κάθε ηλικίας, Παπαγιώτες και Χολαργιώτες, κατέκλυσαν τον χώρο του καφέ και, σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξης, «η προσέλευση ήταν τόσο μεγάλη που υπερέβη και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις».

O Κώστας Τίγκας άρχισε την ομιλία του ρωτώντας τους παριστάμενους:

«Υπάρχουν όρια μεταξύ Παπάγου  και  Χολαργού; Υπάρχουν Νότιοι και Βόρειοι; Υπάρχουν Ανατολικοί και Δυτικοί; Υπάρχουν “κανόνες” για την ποιότητα του έργου των δημάρχων ανάλογα με την προέλευση από τον ένα ή τον άλλο Δήμο;».

Και η απάντησή του:

«Όχι φίλες και φίλοι.

»Ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού είναι ένα και αδιαίρετο όμορφο προάστιο.

»Είναι μια υπέροχη προνομιούχος περιοχή στις παρυφές του Υμηττού, με πράσινο, εξαιρετική ρυμοτομία, αλλά κυρίως και πάνω από όλα με υπέροχους κατοίκους».

Στη συνέχεια απευθυνόμενος στους παριστάμενους τους κάλεσε να δώσουν μαζί τη μάχη:

«Για την ασφάλεια, έτσι  ώστε ο δημότης να νιώσει και πάλι ασφαλής.

»Για την Κοινωνική Πολιτική, δημιουργώντας το Κοινωνικό Συσσίτιο, αυξάνοντας σε τρεις τις ομάδες του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”.

»Για τη Νεολαία και την Παιδεία αναδεικνύοντας  ένα άλλο – πρωτόγνωρο και ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο συνεργασίας με τα Σχολεία μας.

»Για το Περιβάλλον και την Καθαριότητα. Αφού είμαστε αποφασισμένοι με συγκεκριμένες πρωτοπόρες παρεμβάσεις να κάνουμε τον δήμο μας υπόδειγμα καθαριότητας σε ολόκληρη την Ελλάδα.

»Για τη δημιουργία ενός νέου θεσμού ψυχολογικής υποστήριξης και συμβουλευτικής έτσι ώστε  να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας.

»Για τη βελτίωση της δημοτικής μας συγκοινωνίας με στόχο την απεξάρτησή μας από τη μόνιμα καθυστερημένη εξυπηρέτηση από τον ΟΑΣΑ, δημιουργώντας δύο λεωφορειακές γραμμές που να συνδέουν Χολαργό και Παπάγο αντίστοιχα με τους σταθμούς μετρό».

Δεσμεύθηκε να λειτουργήσει τον νέο θεσμό της «Ώρας του Δημότη» στο Δημοτικό Συμβούλιο, κατά την οποία Παπαγιώτες και οι Χολαργιώτες καταθέτουν τις διαμαρτυρίες τους αλλά και τις προτάσεις τους για την επίλυση των προβλημάτων που βιώνουν, ενώπιον συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο επίτιμος δήμαρχος Χολαργού Χαράλαμπος Σκούρτης, ο πρώην δήμαρχος Χολαργού Δημήτριος Νικολάου, ο πρώην δήμαρχος Ανδραβίδας Γιάννης Παπανδρέου, οι υποψήφιοι βουλευτές Αντώνης Πανούτσος, Βασίλης Ξυπολιτάς, Σωτήρης Ησαΐας, η πολιτευτής Σοφία Χρήστου, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής συνδυασμού Γιώργος Γκουβάκης, ο πρώην αντιδήμαρχος Γιώργος Σκέντζος, ο επικεφαλής της Δημοτικής Αναγέννησης και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Κεχρής, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, πρώην δήμαρχος Μενιδίου και μέλος του Δ.Σ. της ΠΕΔΑ Σωτήρης Ντούρος, οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιάννης Σιδέρης και Θρασύβουλος (Βάκης) Λαδόπουλος.

Ακόμη παρέστησαν ο υποψήφιος δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού Νικήτας Κανάκης, η εκπρόσωπος του υποψήφιου δημάρχου Παπάγου – Χολαργού Δημήτρη Τούτουζα, Έλενα-Νατάσα Καϊτσα, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Αγίας Παρασκευής Κώστας Τσιαμπάς και Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης, ο πρόεδρος των Εφέδρων Αξιωματικών Ανατολικής Αττικής, Θεόδωρος Μπριάνης και τα μέλη του Δ.Σ. και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού Πέτρος Κόκκαλης.

Από τους πολιτιστικούς συλλόγους και συγκεκριμένα από την Πανελλήνια Οργάνωση «Η Ελληνική Εστία» και την πρόεδρο, Μαίρη Οικονόμου, παρευρέθηκαν οι Δέσποινα Νησωτάκη, Πολιτικού Γωγώ, Ψοφάκη Ειρήνη και Κέτση Άννα, ο πρόεδρος των Παπαγιωτών και Φίλων, Στάμος Ηλιάδης, ο εκπρόσωπος του περιβαλλοντικού Συλλόγου «Υμηττός» και του προέδρου, Δημήτρη Μαυράκου, Φιλοκτήτης Βεϊνόγλου και η πρόεδρος της Παναθηναϊκής, Σοφία Μάγκου. Ακόμη παρέστη ο πρόεδρος της Τάξεως ΣΣΕ/68, Γιώργος Τσακίρης, πανεπιστημιακοί και άλλοι επίσημοι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet