Υποψήφια με τον Κώστα Τίγκα η Ντένια Λεβέντη
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Υποψήφια με τον Κώστα Τίγκα η Ντένια Λεβέντη

Με την παράταξη Για την Πόλη που μας Αξίζει κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού η σοπράνο Ντένια Λεβέντη.

Σχετικά με τη νέα υποψηφιότητα η παράταξη, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού τον Κώστα Τίγκα, επισημαίνει τα εξής:

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία της Ντένιας Λεβέντη με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα Για την Πόλη που μας Αξίζει, προκειμένου να επιτευχθεί το 2019 η επιβεβλημένη αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου. Η συνεργασία αυτή είναι το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το δήμο μας και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας στους νέους και επιτυχημένους ανθρώπους, που με το πάθος και τη διάθεση τους μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στην πόλη μας

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να συγκροτήσουμε μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων που έχουν διάθεση αλλά και τα κατάλληλα προσόντα να προσφέρουν στην πόλη μας. Η Ντένια Λεβέντη, η σπουδαία αυτή σοπράνο, είναι εξαιρετική μουσικός με σπουδές στο βιολί στις ΗΠΑ και σε πιάνο και μονωδία στο Ελληνικό Ωδείο και στο Ωδείο Αθηνών.

Οι εξαιρετικές σπουδές της, το πλούσιο βιογραφικό της καθώς και η επαγγελματική και κοινωνική της δράση αποτελούν εγγύηση ότι η Ντένια Λεβέντη θα εργαστεί με ζήλο και αποτελεσματικότητα για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των κατοίκων του Παπάγου – Χολαργού.  

Κατά την άποψή μας ο τόπος μας έχει ανάγκη από μια διαφορετική δημοτική αρχή, μια δημοτική αρχή που με «Επίκεντρο τον Δημότη» θα ασχοληθεί σοβαρά και κατά προτεραιότητα με τους παρακάτω άξονες δράσεις:

  • Την ασφάλεια.
  • Την κοινωνική αλληλεγγύη.
  • Την Καθαριότητα και το Περιβάλλον.
  • Το Παιδί – Σχολεία.
  • Τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό.
  • Την καθημερινότητα.

Ο επικεφαλής της παράταξης  Για την Πόλη που μας Αξίζει, Κώστας Τίγκας, δήλωσε για τη συνεργασία με τη Ντένια Λεβέντη:

«Είναι πραγματικά συγκινητική η διάθεση δεκάδων ενεργών πολιτών να υποστηρίξουν έμπρακτα την πρωτοβουλία μας και να συστρατευθούν μαζί μας στον αγώνα μας προκειμένου να αλλάξουμε την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στο Δήμο μας.

»Τη Ντένια Λεβέντη τη γνωρίζω προσωπικά και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μία άψογη συνεργασία. Η αποτελεσματικότητά της, το ήθος της και η επαγγελματική της ευσυνειδησία  αποτελούν εχέγγυα για ουσιαστικό έργο και προσφορά στην πόλη μας.

»Είναι γεγονός ότι οι πολίτες έχουν κουρασθεί και αγανακτήσει από την αδιαφορία και την απραξία του Ηλία Αποστολόπουλου, που πλέον είναι σε όλους γνωστός ως ο “εξαφανισμένος” δήμαρχος. Είναι λοιπόν ευθύνη της δικής μας παράταξης αλλά και όλων των ενεργών πολιτών να προσφέρουμε μια σοβαρή και αξιόπιστη εναλλακτική λύση για τη διακυβέρνηση του Δήμου».

Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας.

Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet