Υποψήφιος με την παράταξη Για την Πόλη που μας Αξίζει ο Κοσμάς Νικολαΐδης
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Υποψήφιος με την παράταξη Για την Πόλη που μας Αξίζει ο Κοσμάς Νικολαΐδης

Με την παράταξη Για την Πόλη που μας Αξίζει κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού ο Κοσμάς Νικολαΐδης.

Σχετικά με τη συνεργασία αυτή η παράταξη επισημαίνει:

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία του Κοσμά Νικολαΐδη με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα, Για την Πόλη που μας Αξίζει, προκειμένου να επιτευχθεί το 2019 η επιβεβλημένη αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου. Η συνεργασία αυτή είναι το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο μας και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας στους νέους ανθρώπους, που με την επιστημονική τους συγκρότηση, αλλά και το πάθος και τη διάθεσή τους μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στην πόλη μας

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να συγκροτήσουμε μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων που έχουν διάθεση, αλλά και τα κατάλληλα προσόντα να προσφέρουν στην πόλη μας. Ο Κοσμάς Νικολαΐδης είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ιδιαίτερες σπουδές στη Βυζαντινή και Ευρωπαϊκή Μουσική στο Ωδείο Αθηνών με υποτροφία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Οι εξαιρετικές σπουδές του, το πλούσιο βιογραφικό του, καθώς και η επαγγελματική, διοικητική και κοινωνική του δράση αποτελούν εγγύηση ότι ο Κοσμάς Νικολαΐδης θα εργαστεί με ζήλο και αποτελεσματικότητα για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των κατοίκων του Παπάγου – Χολαργού.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet