Υποψήφιος με τον Κ. Τίγκα ο Αθ. Πορτελάνος
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Υποψήφιος με τον Κ. Τίγκα ο Αθ. Πορτελάνος

Υποψήφιος με την παράταξη Για την Πόλη που μας Αξίζει κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού ο κ. Αθανάσιος Πορτελάνος.

Σχετικά με τη νέα αυτή υποψηφιότητα η παράταξη, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Κώστα Τίγκα, επισημαίνει τα εξής:

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία του Αθανάσιου Πορτελάνου με τη δημοτική παράταξη του Κώστα Τίγκα Για την Πόλη που μας Αξίζει, προκειμένου να επιτευχθεί στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές η επιβεβλημένη αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου. Η συνεργασία αυτή είναι το αποτέλεσμα συγκλίσεων σε κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο μας και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη μας στους νέους και επιτυχημένους ανθρώπους, που με το πάθος και τη διάθεση τους μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα στην πόλη μας.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να συγκροτήσουμε μια ομάδα άξιων και ικανών ανθρώπων που έχουν διάθεση αλλά και τα κατάλληλα προσόντα να προσφέρουν στην πόλη μας. O Αθανάσιος Πορτελάνος είναι πρώην στέλεχος επί πολλά χρόνια μεγάλης ιδιωτικής τράπεζας και ασχολήθηκε επί σειρά ετών με διάφορους κοινωνικούς φορείς της πόλης μας.

Οι πολύ σημαντικές σπουδές του, το πλούσιο βιογραφικό του, καθώς και η επαγγελματική και κοινωνική πολυσχιδής δράση του αποτελούν εγγύηση ότι ο Αθανάσιος Πορτελάνος θα εργαστεί με ζήλο και αποτελεσματικότητα για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων των κατοίκων του Παπάγου – Χολαργού.  

Κατά την άποψή μας ο τόπος μας έχει ανάγκη από μια διαφορετική δημοτική αρχή, μια δημοτική αρχή που με «Επίκεντρο τον Δημότη» θα ασχοληθεί σοβαρά και κατά προτεραιότητα με τους παρακάτω άξονες δράσεις:

  • Την ασφάλεια.
  • Την κοινωνική αλληλεγγύη.
  • Την Καθαριότητα και το Περιβάλλον.
  • Το Παιδί – Σχολεία.
  • Τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό.
  • Την καθημερινότητα.

Ο επικεφαλής της παράταξης Για την Πόλη που μας Αξίζει, Κώστας Τίγκας, δήλωσε για τη συνεργασία με τον Αθανάσιο Πορτελάνο.

«Είναι πραγματικά συγκινητική η διάθεση δεκάδων ενεργών πολιτών να υποστηρίξουν έμπρακτα την πρωτοβουλία μας και να συστρατευθούν μαζί στον αγώνα μας προκειμένου να αλλάξουμε την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στον Δήμο μας.

»Με τον Αθανάσιο Πορτελάνο που στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με άλλη παράταξη, είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μία άψογη συνεργασία. Η αποτελεσματικότητά του, το ήθος του και η επαγγελματική του ευσυνειδησία  αποτελούν εχέγγυα για ουσιαστικό έργο και προσφορά στην πόλη μας.

»Είναι γεγονός ότι οι πολίτες έχουν κουρασθεί και αγανακτήσει από την αδιαφορία και την απραξία του Ηλία Αποστολόπουλου, που πλέον είναι σε όλους γνωστός ως ο «εξαφανισμένος» δήμαρχος. Είναι λοιπόν ευθύνη της δικής μας παράταξης, αλλά και όλων των ενεργών πολιτών να προσφέρουμε μια σοβαρή και αξιόπιστη εναλλακτική λύση για τη διακυβέρνηση του Δήμου».

Ήρθε η ώρα να νοικοκυρέψουμε την πόλη μας.

Ήρθε η ώρα για σοβαρή δουλειά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet