Οι ομάδες του ΣΦΑ Μελισσίων «Ο Φοίβος» ατενίζουν ενισχυμένες τη νέα περίοδο
Αθλητισμός

Οι ομάδες του ΣΦΑ Μελισσίων «Ο Φοίβος» ατενίζουν ενισχυμένες τη νέα περίοδο

Σημαντική είναι η ενίσχυση όλων των ομάδων του Συλλόγου Φίλων Αθλητισμού Μελισσίων «Ο Φοίβος», στην προσπάθεια να επιτύχουν και πάλι όλες οι ομάδες τους στόχους τους, δηλαδή η ανδρική ομάδα να παραμείνει στην Α2 κατηγορία,  η γυναικεία ομάδα να πρωταγωνιστήσει στη Β’ Εθνική και να διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 και οι ομάδες υποδομών να πρωταγωνιστήσουν και πάλι στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΑΑΑ.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του συλλόγου, η ανδρική ομάδα απέκτησε τον ακραίο Αλέξανδρο Αριστόπουλο, από τον Α.Ο. Παλλήνης, τον πασαδόρο Αντώνη Νόστιμο, από την Πολιτεία, τον ακραίο Γιάννη Χαλκούση, από το Κολλέγιο Αθηνών, τον κεντρικό Πέτρο Παπαδήμα, από το Κολλέγιο Αθηνών, τον διαγώνιο Κώστα Τοπαλίδη, από τον Πανερυθραϊκό και τον πασαδόρο Αλκιβιάδη Μπέλο, από τον Α.Κ. Ζωγράφου.

Η γυναικεία Ομάδα απέκτησε την ακραία Παναγιώτα Λάιου, από την Α.Ε. Αγ. Παρασκευής, την πασαδόρο Μαίρη Διαμαντίδη, από το Κολλέγιο Ντερί, τη λίμπερο Τέτα Τσαβδαρίδου και την κεντρική Άννα Βερνάρδου, από τον Θρίαμβο.

Στις ομάδες υποδομών αποκτήθηκαν στην ομάδα των νεανίδων η Κατερίνα Τζήμα, από το Κολλέγιο Αθηνών και στην ομάδα των παγκορασίδων η Αλεξάνδρα Ζωγράφου, από τον Α.Ο. Παλήνης, η Μάγδα Λαμπαδάρη, από τον Α.Ο. Μελισσιακός και η Αναστασία Καράμπελα, από τον Α.Ο. Ζωγράφου.

Επίσης, συγκροτήθηκε το προπονητικό team του ΦΟΙΒΟΥ για τη νέα χρονιά, το οποίο διαμορφώνεται ως εξής:

Ο Στέφανος Μονδέλος θα είναι προπονητής της ομάδας των ανδρών, της ομάδας Κορασίδων 1 και της ομάδας των Παίδων.

Ο Σωτήρης Αμαριανάκης θα είναι προπονητής της ομάδας γυναικών και της ομάδας νεανίδων.

Η Μάρω Μπακράτσα θα είναι προπονήτρια της Οομάδας Κορασίδων 2 και της ομάδας Παγκορασίδων 1.

Η Σοφία Αδαμοπούλου θα είναι η προπονήτρια της  ομάδας Κορασίδων 3 και της ομάδας Παγκορασίδων 2.

Ο Γιάννης Ρεμούνδος θα είναι ο προπονητής της ομάδας Παγκορασίδων 3.

Ο Μιχάλης Δαλέκος θα είναι προπονητής της Οομάδας Παμπαίδων.

Την τεχνική ηγεσία των ακαδημιών θα έχουν η Μάρω Μπακράτσα, η Σοφία Αδαμοπούλου, ο Γιάννης Ρεμούνδος και ο Μιχάλης Δαλέκος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet