Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Αθλητικός Όμιλος Πεντελικού
Αθλητισμός

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Αθλητικός Όμιλος Πεντελικού

Ο Αθλητικός Όμιλος Πεντελικού έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 στο Κολυμβητήριο της Δ.Κ. Μελισσίων.

Στην εκδήλωση παρέστη ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, ο οποίος σε χαιρετισμό που απηύθυνε, συνεχάρη τον πρόεδρο του Συλλόγου, Παναγιώτη Ζάρα, και τόνισε:

«Οι αθλητικοί χώροι αποτελούν επιτυχία για τις διοικήσεις, όταν κατορθώνουν να τους δημιουργήσουν, εκείνο όμως που μετράει περισσότερο είναι η επόμενη μέρα, είναι οι άνθρωποι που “θα πάρουν τα κλειδιά” και θα τους λειτουργήσουν, θα επιτύχουν αυτό που έχετε επιτύχει εσείς τώρα κύριε πρόεδρε και σας αξίζουν τα θερμά μας συγχαρητήρια. Ως άνθρωπος του αθλητισμού διά βίου, που έζησα τους στίβους και ως αθλητής και ως προπονητής και ως πρόεδρος των Ελλήνων προπονητών μέχρι τώρα με δεκάδες εθνικές και διεθνείς διακρίσεις, μπορώ να σας πω ότι ο αθλητισμός είναι η αδρεναλίνη της ζωής και ο πρωταθλητισμός ιδίως είναι αυτός ο οποίος «καίει» τον αθλητή και απαιτεί κόπο, ατομικό, οικογενειακό και συλλογικό. Θα πρέπει όλοι όσοι κάνετε αθλητισμό και πρωταθλητισμό να ξέρετε ότι ο πρωταθλητισμός έχει κόστος, να ξέρετε όμως ότι έχει και ομορφιά που κρατάει δια βίου, όσο θα ζείτε, θα γυρνάτε εκεί και σε αυτό συντελούν ο Σύλλογός σας, ο πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι προπονητές σας που σας δείχνουν τον δρόμο για τη νίκη και η οικογένειά σας. Σας εύχομαι κ. πρόεδρε πλατύ αθλητισμό και επιτυχίες πρωταθλητισμού. Θα κόψω το κομμάτι αυτό στην υγεία όλων όσων σας προωθούν στο άθλημά σας και κυρίως στη δικιά σας την υγειά».

Ο δήμαρχος απένειμε τιμητική πλακέτα στην αθλήτρια Μαριλένα Καρύκα για τις εξαιρετικές της επιδόσεις στο άθλημα της κολύμβησης.

Κατά την εκδήλωση βραβεύτηκαν, επίσης, οι αθλητές Μαργαρίτα Φραγκοπούλου, Χριστίνα Ευαγγελίδου, Κωνσταντίνος Γεραμάνης και Βασίλης Περιστέρης.

Παρευρέθηκαν, επίσης, ο θεματικός αντιδήμαρχος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος του ΟΠΑΘ, Παναγιώτης Μούστρης, ο αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ, Βασίλης Λάζος και η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων, Γιώτα Τσινού.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αντώνης Φειδοπιάστης, Δημήτρης Αποστολάκος, Άντα Χάνου-Μπούσουλα, Άγγελος Παλαιοδήμος, Λευτέρης Κοντουλάκος, Κώστας Καλλιανιώτης, ο τοπικόςσύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων, Απόστολος Φραντζής, το μέλος Δ.Σ. του ΟΠΑΘ, Κώστας Αποστολίδης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet