Τοποθετήθηκαν τα πρώτα υπαίθρια τραπέζια πινγκ πονγκ σε εξωτερικούς χώρους του Δήμου Πεντέλης
Αθλητισμός

Τοποθετήθηκαν τα πρώτα υπαίθρια τραπέζια πινγκ πονγκ σε εξωτερικούς χώρους του Δήμου Πεντέλης

Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η εφαρμογή του σχεδίου που έχει εκπονήσει η δημοτική αρχή για επέκταση και αναβάθμιση των υποδομών αθλητισμού της πόλης, τα οποία βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους, είτε μέσα σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου, είτε σε πάρκα και πλατείες.

Στο πλαίσιο αυτό τοποθετήθηκαν, τα τρία πρώτα τραπέζια επιτραπέζιας αντισφαίρισης (ping pong), δύο στον υπαίθριο χώρο του ΔΑΚ (κολυμβητηρίου) Μελισσίων και το τρίτο στην πλατεία του Αγίου Σύλλα στη Νέα Πεντέλη.

Στην πλατεία του Αγίου Σύλλα ο Δήμος Πεντέλης έχει πλέον ένα ολοκληρωμένο χώρο εξωτερικής άθλησης που εξυπηρετεί έναν μεγάλο αριθμό κατοίκων της Νέας Πεντέλης.

Η τοποθέτηση των υπαίθριων τραπεζιών του πινγκ πονγκ, έγινε με δαπάνες του Δήμου.

Η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για τον αθλητισμό Κωνσταντίνα Λαζή-Αναγνωστοπούλου δήλωσε σχετικά:

«Ενισχύουμε την άθληση και διασκέδαση στους εξωτερικούς χώρους του Δήμου μας. Τα πρώτα τραπέζια ping pong εξωτερικού χώρου μπορούν να τα βρουν οι δημότες στο ΔΑΚ Μελισσίων και στην πλατεία Αγίου Σύλλα στη Νέα Πεντέλη.

»Το αθλούμενο κοινό μπορεί να κάνει χρήση των τραπεζιών ping pong, ενός αθλήματος που συνδυάζει την άσκηση με την διασκέδαση και είναι κατάλληλο για όλους, από 10 έως 110 ετών. Αρκεί να φέρουν μαζί εκτός από τα μπαλάκια και τις ρακέτες, πολλή και θετική διάθεση.

»Στον σχεδιασμό που έχει εκπονήσει και υλοποιεί ο Δήμος μας είναι: μέχρι τέλος του καλοκαιριού να τοποθετηθούν όργανα καλλισθενικής γυμναστικής και στα Μελίσσια (έχουμε ήδη τοποθετηθεί στην Πεντέλη) και εντός του τελευταίου τριμήνου του έτους να έχουμε ένα πλήρες πάρκο καλλισθενικής γυμναστικής που θα μπορούν φυσικά να χρησιμοποιούν οι δημότες δωρεάν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet