Αίτημα για καθαρισμό ρεμάτων
Ποιότητα Ζωής

Αίτημα για καθαρισμό ρεμάτων

Επιστολή προς τον δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, καθώς και προς τη Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου, απέστειλε ο «Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος & Ρεματιάς Πεντέλης – Χαλανδρίου», σχετικά με τον καθαρισμό ρεμάτων του Δήμου.

Ακολουθεί η επιστολή:

Θέμα: Καθαρισμός Ρεμάτων του Δήμου Πεντέλης

Σε συνέχεια ενημέρωσης των πολιτών του δήμου για την έναρξη καθαρισμών ρεμάτων της περιοχής μας από την Περιφέρεια ζητούμε να καθαριστεί από κλαδιά, φυτά και φερτά υλικά το πέτρινο φράγμα στη Νέα Πεντέλη (τέρμα οδού Αριστείδου) προκειμένου να αναδειχθεί το ιστορικό αυτό τεχνικό έργο και να λειτουργεί ως ανασχετικό φράγμα & λιμνοδεξαμενή σε μέρες έντονης βροχόπτωσης.

Παράλληλα, ζητούμε να κοπούν και να απομακρυνθούν με ήπιο – χειρωνακτικό τρόπο οι πεσμένοι κορμοί και κλαδιά στην κοίτη όλου του ρέματος ώστε να αποφευχθούν αλλοιώσεις στο φυσικό περιβάλλον της ρεματιάς αλλά και να μειωθούν τα ενδεχόμενα να φράξουν αυτά οχετούς στα κατάντη.

Μετά τιμής

Η Πρόεδρος                                 Η Γ. Γραμματέας

Ελένη Ρήγα                                     Κέλλυ Δάνου

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Παναγιώτης

    Παρακαλώ αν μπορούσατε να καθαρίσετε το ρέμα που διασχίζει την βαριμπομη αεροπορική βάση Δεκελείας Αχαρνές και καταλήγει στον Κηφισό. Η κατάσταση του είναι σε άθλια κατάσταση

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet