Πρόσκληση για υποβολή ενστάσεων 3ης-4ης γειτονιάς – Στάδιο Β1
Ποιότητα Ζωής

Πρόσκληση για υποβολή ενστάσεων 3ης-4ης γειτονιάς – Στάδιο Β1

Έπειτα από απόφαση ανάρτησης της παραλαβής των διορθώσεων του Β1 σταδίου της μελέτης επέκτασης αναθεώρησης τμημάτων 3ης (Λάκκα Ρήγα, Μποκόρου) και 4ης (Παληάγιαννη, Σαλίγκαρος, Ηπειρώτικα, Κακιά Σκάλα) Πολεοδομικών Ενοτήτων της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων, ο Δήμος Πεντέλης καλεί του πολίτες να υποβάλλουν τυχόν ενστάσεις.

Συγκεκριμένα, καλούνται όλοι οι κύριοι ή νομείς των ακινήτων εντός της περιοχής της μελέτης να προσέλθουν στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων, (Καλαμβόκη 2Α, Μελίσσια), από την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες: (9:00 – 15:00), προκειμένου να λάβουν γνώση της ανάρτησης της παραλαβής των διορθώσεων του Β1 σταδίου της ως άνω μελέτης και να υποβάλλουν τις τυχόν ενστάσεις τους.

Η προθεσμία υποβολής των ενστάσεων ορίζεται σε δεκαπέντε ημέρες από την ημερομηνία της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας πρόσκλησης στον ημερήσιο τύπο των Αθηνών και τον τοπικό τύπο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Πολεοδομίας και Λειτουργιών Πόλης κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες στο τηλέφωνο 213 2050030.

Δείτε την Ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet