Συνέντευξη Τύπου για το κτήμα ΕΘΙΑΓΕ δίνει ο δήμαρχος Τ. Μαυρίδης
Ποιότητα Ζωής

Συνέντευξη Τύπου για το κτήμα ΕΘΙΑΓΕ δίνει ο δήμαρχος Τ. Μαυρίδης

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης προσκαλεί δημοσιογράφους και ΜΜΕ σε συνέντευξη Τύπου, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014, στις 12:00 το μεσημέρι στην αίθουσα δεξιώσεων του Ινστιτούτου Αμπέλου (1ος όροφος, Σ. Βενιζέλου 1, Λυκόβρυση).

Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται με αφορμή το διήμερο εκδηλώσεων που πραγματοποιεί ο Δήμος και η Επιτροπή φορέων και πολιτών για το κτήμα ΕΘΙΑΓΕ ΑΒΚ218 στις 17 & 18 Οκτωβρίου στους χώρους του κτήματος ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, για την καλύτερη ενημέρωση του κοινού σχετικά με ενέργειες που έχουν αποφασιστεί για το ενδεχόμενο εκποίησης του εθνικού μας πλούτου, όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα από το ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Στη συνέντευξη Τύπου θα μιλήσουν:

  • Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Αναστάσιος Μαυρίδης.
  • Τα μέλη της Επιτροπής Φορέων του κτήματος ΕΘΙΑΓΕ.
  • Ο διευθυντής ΙΤΕΓΕΠ, Οίνου και Αμπέλου δρ. Κλεάνθης Ισραηλίδης.

Όπως μας ενημερώνει η ανακοίνωση αναγγελίας της συνέντευξης Τύπου, «ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης μαζί, με την Επιτροπή Φορέων, υπερασπιζόμενοι τον δημόσιο χαρακτήρα του κτήματος ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ καθώς και την πολύτιμη διαχρονικά συμβολή του στον τομέα των γεωργικών προϊόντων και τεχνολογιών, αντιτίθενται σε οποιοδήποτε σχέδιο εκποίησης επεξεργάζεται το ΤΑΙΠΕΔ σε ιδιώτες για εμπορική χρήση. Παράλληλα, εκφράζουν την ανάγκη λήψης μέτρων από την Πολιτεία, που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω αξιοποίηση των υπαρχουσών δομών και της ευρύτερης περιοχής του κτήματος, επ΄ ωφελεία της τοπικής κοινωνίας, με σεβασμό πάντα στην ιστορικότητα του χώρου και στις επιστημονικές του προοπτικές».

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο δημάρχου:

  • E-mail: [email protected]
  • Τηλ. επικοινωνίας: 210 6145133-134
  • Fax: 210 6145145

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet