«Δημοτική Συμμαχία» προς διοίκηση Κεχαγιά: Πάρτε πίσω από την Οικονομική Επιτροπή τις εισηγήσεις για ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας
Κοινωνία

«Δημοτική Συμμαχία» προς διοίκηση Κεχαγιά: Πάρτε πίσω από την Οικονομική Επιτροπή τις εισηγήσεις για ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας

Επίθεση στη δήμαρχο Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, και στον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών και επικεφαλής της παράταξης «Πεντέλη 2020», Άγγελο Παλαιοδήμο, εξαπολύει ο επικεφαλής της παράταξης «Δημοτική Συμμαχία», Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου.

Αφορμή η επικείμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, όπου -όπως υποστηρίζει ο κ. Παπακωνσταντίνου- η διοίκηση επιχειρεί «στα μουλωχτά» να προχωρήσει στην ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας στον Δήμο Πεντέλης.

Ειδικότερα, ο επικεφαλής της «Δημοτικής Συμμαχίας» σημειώνει στην ανακοίνωσή του:

Την ώρα που όλοι έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην υγειονομική και οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα, βρίσκει την ευκαιρία η κ. Κεχαγιά στα «μουλωχτά», να φέρει στην Οικονομική Επιτροπή της Τρίτης 14 Απριλίου ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας του Δήμου Πεντέλης για τα επόμενα 3 ½ χρόνια με ποσό 1.800.000 ευρώ. 

Δεν τολμά ούτε καν τηλεδιάσκεψη να κάνει, που κατά κόρον έχουμε χρησιμοποιήσει, και  επιλέγει στα βουβά τη διαδικασία της «περιφοράς».

Κυρία Κεχαγιά δεν νομιμοποιήστε να εκμεταλλεύεστε την κρίση. Πάρτε πίσω τις εισηγήσεις. Σε έναν μήνα θα μπορούμε να βρισκόμαστε διά ζώσης. Τραγική, δε, ειρωνεία για εσάς. Σήμερα που ο υπουργός Εσωτερικών ανακοίνωσε 36.000 προσλήψεις άμεσα για την Αυτοδιοίκηση και 2,5 δισ. ευρώ με το πρόγραμμα «Τρίτσης» για εξοπλισμό και έργα των Δήμων, εσείς προστρέχετε στους εργολάβους. Τώρα γίνονται τα αποκαλυπτήρια γιατί δεν πήρατε τον κλαδοκόπτη.

Κύριε έτερε «Καππαδόκη», κύριε Παλαιοδήμο. Ο λόγος σε εσένα τώρα. Έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις, μέρες που είναι, ότι «η εσχάτη πλάνη δεν θα είναι χείρων της πρώτης». Πριν έναν χρόνο υπερθεμάτιζες στο Σωματείο Εργαζομένων, επικαλούμενος την ιδιότητα του δημόσιου λειτουργού, το δημόσιο χαρακτήρα της καθαριότητας. Σε αναμένουμε την Τρίτη! Και η κυβερνησιμότητα έχει όρια!

Και μην ξεχνάτε κυρία, κύριε και ακόλουθοι. Δεσμεύεστε από πρόσφατη Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το δημοτικό – δημόσιο  χαρακτήρα της καθαριότητας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet