Διανομή προϊόντων σε ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Πεντέλης
Κοινωνία

Διανομή προϊόντων σε ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Πεντέλης

Ο Δήμος Πεντέλης, σε συνεργασία με τον δικαιούχο Φορέα Παροχής Συνοδευτικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών «Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό & Ερευνητικό Κέντρο Αθηνών» (ΦΠΣΥΥ «ΕΠΕΚΑ»), στο πλαίσιο δράσεων για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων του Δήμου Πεντέλης, θα πραγματοποιήσει την 6η διάθεση προϊόντων σε ωφελούμενες οικογένειες του προγράμματος «Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Πεντέλης» την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 και την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου 2019.

Η διάθεση των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί από τις 11:00 έως τις 14:00 στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, το οποίο στεγάζεται στο Κοινωνικό Κέντρο Μελισσίων (Σκιάθου 5 & Μπακογιάννη, Μελίσσια).

Τα προϊόντα που θα διατεθούν προέρχονται, αφενός, από αφιλοκερδείς δωρεές ιδιωτών μέσω των Παράλληλων Δράσεων Ενίσχυσης της Δομής, και, αφετέρου, από χορηγίες εταιρειών τροφίμων και τοπικών επιχειρήσεων/ καταστημάτων που στηρίζουν εμπράκτως τη δράση των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης Φτώχειας.

Τα διανεμηθέντα είδη θα είναι: είδη παντοπωλείου και συσκευασμένα είδη, κατεψυγμένα είδη, είδη καθαριότητας χώρου.

Για την παραλαβή των προϊόντων οι ωφελούμενοι πρέπει να προσκομίσουν το δελτίο ταυτότητας ή το Δελτίο Διαβατηρίου τους και τον ΑΜΚΑ.

Για κάθε διευκρίνιση και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. Tηλ. 210 8032722, 210 8100884 & 885, e- mail: [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet