Επιτυχές πασχαλινό bazaar για το Παίδων Πεντέλης
Κοινωνία

Επιτυχές πασχαλινό bazaar για το Παίδων Πεντέλης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε Πασχαλινό Bazaar για τις ανάγκες των νοσηλευομένων παιδιών και την ενίσχυση του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 από τις 10:00 το πρωί έως και αργά το απόγευμα στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης, ο Σύλλογος Φίλων του Παιδιού του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης με τη σταθερή συμπαράσταση του Δήμου Πεντέλης, συνδιοργάνωσαν άλλη μια εκδήλωση αγάπης και ανθρωπιάς στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας στην Πεντέλη. Για τα παιδιά και τους γονείς τους που στην πιο χαρούμενη και ξένοιαστη ηλικία βρίσκονται αντιμέτωποι με αρρώστιες, παραμονή στο νοσοκομείο, αγωνία και θλίψη.

Η συμπαράσταση, συμμετοχή και προσφορά των Πεντελιωτών απέδειξε ότι μπορεί να μεταμορφώσει τον πόνο και την αγωνία σε αγάπη και χαμόγελο.

Σημαντική υπήρξε η συμμετοχή και η στήριξη του προέδρου του Πνευματικού Κέντρου Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας και δημοτικού συμβούλου Λευτέρη Κοντουλάκου καθώς και της προέδρου Ελένης Κωνσταντακάτου και των μελών του Πολιστιστικού Ομίλου Πεντέλης, στη διεξαγωγή και άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης.

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης συνεχάρη τον πρόεδρο Ιωάννη Χάγερ, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση, και τα δραστήρια μέλη του Συλλόγου, παράδειγμα κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς στην πόλη της Πεντέλης και δήλωσε «Παρών» οποτεδήποτε χρειαστούν την βοήθειά του. «Ο πόνος ενός άρρωστου παιδιού μας αγγίζει όλους και σε αυτές τις δύσκολες για όλους μας ημέρες οφείλουμε όλοι να σταθούμε δίπλα στα άρρωστα παιδιά μας. Γιατί όταν το παιδί νοσεί, νοσεί και υποφέρει όλη η οικογένεια, όλη η κοινωνία», είπε χαρακτηριστικά.

Το Πασχαλινό παζάρι επισκέφθηκαν επίσης, ο πρόεδρος του Νοσοκομείο Παιδων Άρης Ζούμπος, η αντιδήμαρχος Άντα Μπούσουλα, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Β΄ Βάθμιας Εκπαίδευσης Χρήστος Φουφρής, η τοπική σύμβουλος Εύη Ευαγγελίου, φίλοι του Συλλόγου και πολλοί δημότες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet