Μια συγκινητική πράξη κοινωνικού χαρακτήρα από την κόρη της δημάρχου Πεντέλης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Μια συγκινητική πράξη κοινωνικού χαρακτήρα από την κόρη της δημάρχου Πεντέλης

Μία προσωπική ανάρτηση, αλλά με ισχυρό κοινωνικό χαρακτήρα, ανέβασε η δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά στον λογαριασμό της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, η δήμαρχος αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της κόρης της Ελένης να δωρίσει τα μαλλιά της για τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού, ο οποίος και αποτελεί τον συχνότερο καρκίνο που εμφανίζεται στις γυναίκες.

Στην ανάρτησή της η κ. Κεχαγιά αναφέρει:

«Ξέρετε πως επιλέγω να μην παρουσιάζω τα παιδιά μου σχεδόν καθόλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτή όμως η συγκυρία είναι διαφορετική. Είναι διαφορετική αφενός γιατί περνάει ένα σπουδαίο μήνυμα και αφετέρου γιατί ήταν πρωτοβουλία της ίδιας της Ελένης, της κόρης μου.

Πριν από έναν χρόνο μου ανακοίνωσε ότι θέλει να δωρίσει τα μαλλιά της για τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού. Επί έναν χρόνο, τα φροντίζει και τα περιποιείται σωστά για να μακρύνουν και να είναι υγιή έτσι ώστε να κάνουν για αυτόν τον σκοπό. Την Τετάρτη που μας πέρασε, την συνοδεύσαμε στο Το Καμαρίνι by Elena Mara & Marilia, ένα κομμωτήριο στα Μελίσσια που είναι γνωστό πως αναλαμβάνει αυτή τη διαδικασία. Η Ελένη δεν δίστασε στιγμή και χάρισε τα μαλλιά της στις γυναίκες που το έχουν ανάγκη, στο Alma Zois.

Να μου επιτρέψετε να νιώθω υπερβολικά περήφανη για το κορίτσι μου και πολύ συγκινημένη για αυτή της την πράξη. Ο καρκίνος του μαστού είναι ο πιο συχνός καρκίνος στις γυναίκες που όμως αν διαγνωστεί και αντιμετωπιστεί έγκαιρα, είναι εξαιρετικά ιάσιμος. Να κάνετε τις εξετάσεις σας σαν δώρο στον εαυτό σας και όλα θα πάνε καλά!ΥΓ: Ευχαριστώ πολύ το “Καμαρίνι” τόσο για το σπουδαίο έργο του όσο και για τις φωτό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet