Μ. Γραφάκος: “Παίζει με τη φωτιά ο κ. Στεργίου”
Κοινωνία

Μ. Γραφάκος: “Παίζει με τη φωτιά ο κ. Στεργίου”

Άμεσα αντέδρασε η δημοτική παράταξη του υποψηφίου δημάρχου Πεντέλης Μανώλη Γραφάκου στο δελτίο Τύπου του Δήμου Πεντέλης για την εκδήλωση πυρκαγιάς στο δάσος Παπαδημητρίου, φέρνοντας στην επιφάνεια παλιές ιστορίες που, όπως υποστηρίζει, βαρύνουν στελέχη κοντά στη διοίκηση του νυν δημάρχου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο Τύπου:

Ένα «περίεργο» επεισόδιο εκδήλωσης πυρκαγιάς στο δάσος Παπαδημητρίου, λίγες μέρες πριν τον 2ο γύρο των εκλογών, μας βάζει σε τροχιά εγρήγορσης και προβληματισμού. Μια φωτιά που εκδηλώθηκε με ύποπτο τρόπο, «αντιμετωπίστηκε» με την «άμεση» παρουσία του δημάρχου στο συμβάν, εντός 5΄από την εκδήλωσή της και την παρουσία, σε παράταξη δίπλα του, των υποψήφιων συμβούλων του για φωτογράφηση και συνέντευξη σε τηλεοπτικούς σταθμούς!

Τα παιχνίδια με την τύχη της πόλης και τις προβοκατόρικες επεμβάσεις «σωτηρίας» τελειώνουν για τον κ. Στεργίου. Δεν μπορεί ο άνθρωπος που υπερασπίστηκε τον βασικό κατηγορούμενο για τον εμπρησμό στη μεγάλη πυρκαγιά του 2007 και ως σήμερα τον έχει δίπλα του σε ρόλο «σωματοφύλακα», ο άνθρωπος που έχει εκλεγμένο σύμβουλο τον πρόεδρο του Συλλόγου καταπατητών στην Π. Πεντέλη και υποψήφιο σύμβουλο έναν κατηγορούμενο για τη μεγάλη υπόθεση καταπάτησης δάσους στο βουνό, να φέρεται ως υπερασπιστής του Πεντελικού.

Δυστυχώς πράξεις και νοοτροπίες που ήταν άγνωστες για τους κατοίκους των Μελισσίων χρησιμοποιούνται στον «βωμό» της πάση θυσία, επανεκλογής του κ. Στεργίου.

Η στημένη επέμβαση «σωτηρίας» στο δάσος Παπαδημητρίου δείχνουν τον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς του ανθρώπου.

Τα Μελίσσια κινδυνεύουν άμεσα με ουσιαστική οπισθοδρόμηση. Χρειάζεται συστράτευση ενάντια στα μεγάλα συμφέροντα που επιχειρούν να κυριαρχήσουν στον Δήμο.

Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού Συμπολιτεία

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet