Πρωτοχρονιάτικη πίτα και μήνυμα από τον δήμαρχο Πεντέλης
Κοινωνία

Πρωτοχρονιάτικη πίτα και μήνυμα από τον δήμαρχο Πεντέλης

Την πρώτη μέρα του χρόνου ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου- Καψάλης, με το Δημοτικό Συμβούλιο, παρακολούθησε τη δοξολογία της Πρωτοχρονιάς στον Ι. Ναό της Ζ. Πηγής, στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων. Στην συνέχεια έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και στις τρεις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Πεντέλης (Mελισσίων-Νέας Πεντέλης-Πεντέλης).

Ο δήμαρχος, στον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων επεσήμανε:

«Μπροστά σε μια ακόμα νέα, δύσκολη και σκοτεινή χρονιά, που ξεκινά σήμερα με μια κοινωνία κουρασμένη ηθικά και οικονομικά, ο Δήμος μας, ο Δήμος Πεντέλης – Μελισσίων είναι και θα είναι για όλους μας προσφυγή και στήριγμα.

Με πνεύμα Ενότητας και Αλτρουϊσμού, με Εργατικότητα, Δίκαιο, Τιμιότητα, Διαφάνεια, Ανιδιοτέλεια και με Λιτότητα στην Εξουσία, είμαστε εδώ στις Δημοτικές Κοινότητες Μελισσίων – Νέας Πεντέλης και Πεντέλης μόνο για να δώσουμε».

Καταλήγοντας, ο δήμαρχος ευχαρίστησε τους συναδέλφους του αιρετούς, τους εργαζόμενους του Δήμου, το Εθελοντικό Κλιμάκιο του Δήμου, τους πολλούς χορηγούς, τα στελέχη του Συνδυασμού του, καθώς και τους δημότες, για την εμπιστοσύνη τους στην 20ετή αυτοδιοικητική του διαδρομή και δήλωσε για μια ακόμη φορά ότι “Ενωμένοι μπορούμε”.

Μήνυμα δημάρχου Πεντέλης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet