Σε επιφυλακή ο μηχανισμός του Δήμου Πεντέλης για τη σημερινή κρίσιμη μέρα
Κοινωνία

Σε επιφυλακή ο μηχανισμός του Δήμου Πεντέλης για τη σημερινή κρίσιμη μέρα

Η σημερινή (6/8) θα είναι η δυσκολότερη, μέχρι σήμερα, μέρα του καλοκαιριού. Ο Δήμος Πεντέλης δηλώνει καλά προετοιμασμένος και σε απόλυτη επιφυλακή. Η δήμαρχος, Δήμητρα Κεχαγιά, οργάνωσε την όλη προσπάθεια, μαζί με τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και βρέθηκε χθες βράδυ στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Δήμου, με εθελοντές, για τον συντονισμό όλης της όλης επιχείρησης, αναφέρει η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής. Στην ανάγκη να αντιμετωπιστεί η κατάσταση έχουν στρατευθεί όλες οι δυνάμεις του Δήμου, καθώς και οι συνεργασίες με ιδιωτικούς φορείς στην καθαριότητα και την ασφάλεια, όπως προσθέτει.

Για τη σημερινή μέρα έχει διαμορφωθεί ανάλογα το πρόγραμμα αποκομιδής του Δήμου για να υπάρχει το απαιτούμενο προσωπικό, ώστε όλες οι δυνάμεις πυρόσβεσης του Δήμου να είναι τοποθετημένες κοντά στις δασικές εκτάσεις, για να έχουν αμεσότητα παρέμβασης σε περίπτωση ανάγκης.

Η δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά δήλωσε σχετικώς:

«Είναι η πιο δύσκολη μέρα σήμερα για την πόλη μας. Είμαστε καλά οργανωμένοι και κυρίως ψύχραιμοι. Θέλω να παρακαλέσω τους συμπολίτες μας από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα να μην προβούν σε κλαδέματα και να μην αποθέσουν στους δρόμους της πόλης κλαδιά, φύλλα και λοιπά ογκώδη αντικείμενα. Ευχαριστώ το προσωπικό του Δήμου, τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας για την ετοιμότητα τους, καθώς και τους εθελοντές, που όλες αυτές τις μέρες και νύχτες είναι σε επιφυλακή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet