Συνεχίζει τη διανομή σχολικών ειδών ο Δήμος Πεντέλης
Κοινωνία

Συνεχίζει τη διανομή σχολικών ειδών ο Δήμος Πεντέλης

Έχοντας ήδη ολοκληρώσει την 1η φετινή αλληλέγγυα διανομή σχολικών ειδών στους μαθητές, ο Δήμος Πεντέλης ανακοινώνει ότι η συγκεκριμένη δράση θα συνεχιστεί και το προσεχές Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση.

Ακόμα μια χρονιά, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και της προτεραιότητας του Δήμου μας στην έννοια «Άνθρωπος», έγινε η διανομή δωρεάν σχολικών ειδών στους δικαιούχους μαθητές μας, το Σάββατο το πρωί στα πολιτιστικά κέντρα των Δημοτικών Κοινοτήτων Μελισσίων και Ν. Πεντέλης και στο τοπικό δημαρχείο Δ.Κ. Πεντέλης.

Οι Εθελοντές του Εθελοντικού Κλιμακίου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πεντέλης, οι οποίοι υλοποίησαν την πρωτοβουλία του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, συνεχίζουν μέσω της Εστίας Δωρεάν Παροχής Τροφίμων-Ρούχων και Οικιακού Εξοπλισμού, να παραλαμβάνουν κάθε προσφορά πολιτών και να τη διανέμουν αντίστοιχα στους οικονομικά πιο αδύναμους συμπολίτες μας, απαλύνοντας λίγο τη δύσκολη καθημερινότητά τους.

Ο Δήμος Πεντέλης θέλει να ευχαριστήσει και πάλι όλους όσοι προσέφεραν και βοήθησαν να συγκεντρωθούν σχολικά είδη.

Η δεύτερη δράση διανομής σχολικών ειδών σε οικογένειες τριτέκνων, πολυτέκνων, μονογονεϊκές, με μέλη ΑΜΕΑ και σε οικογένειες με εισόδημα έως 10.000 ευρώ, θα γίνει και το επόμενο Σάββατο 27/9/2014 και ώρα 11.00 στις τρεις Δημοτικές Κοινότητες:

  • Για τη Δ.Κ. Μελισσίων στο Πολιτιστικό Κέντρο
  • Για τη Δ.Κ. Νέας Πεντέλης στο Πνευματικό Κέντρο
  • Για τη Δ.Κ. Πεντέλης στο Δημοτικό Κατάστημα.

Καλή Σχολική Χρονιά!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet