Συνεχίζονται οι δολοφονίες ζώων στην Πεντέλη
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συνεχίζονται οι δολοφονίες ζώων στην Πεντέλη

Ο δήμαρχος Πεντέλης και το Σωματείο του Ζωοφιλικού Σωματείου, με κοινή τους ανακοίνωση, καταγγέλλουν τις νέες δολοφονίες αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων και καλούν τους δημότες-κατοίκους, εάν κάτι υποπέσει στην αντίληψή τους σχετικά με τους δράστες, να επικοινωνούν με το Αστυνομικό Τμήμα Μελισσίων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Δυστυχώς το έγκλημα με τις δολοφονίες των αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων δεν έχει όρια!

Βρέθηκαν και πάλι νεκροί, από δηλητήρια, σκύλοι που ο Δήμος μας είχε στειρώσει-εμβολιάσει και πιστοποιήσει με κονκάρδα, καθώς και σκύλοι που ζούσαν σε σπίτια…

Σας καλούμε να ΔΩΣΕΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ στους χώρους που κυκλοφορούν τα κατοικίδιά σας καθώς οι αδίστακτοι έχουν τοποθετήσει δηλητήρια που δε διακρίνονται εύκολα.

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4039/2012, ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ (2108104750).

Υπενθυμίζουμε ότι τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς (σκύλοι & γάτες) προστατεύονται από τον Νόμο (ΦΕΚ.15/2-2-12) και οι δράστες κακοποίησής τους (δηλητηριάσεις κ.λπ.) τιμωρούνται με μη εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης και χρηματική ποινή (άρθρο 17).

ΟΙ “ΦΟΛΕΣ” ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ, ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ και κάθε συναίσθημα που την ορίζει…!!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ (213 2050000) – ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ-ΠΕΝΤΕΛΗΣ (6979 778591).

Ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτριος Στεργίου-Καψάλης

Η πρόεδρος του Ζωοφιλικού Σωματείου Σταματία Σταυρίδου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet