«Ταχυμεταφορά» ζωής αναλαμβάνει η ΕΛΤΑ Courier
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

«Ταχυμεταφορά» ζωής αναλαμβάνει η ΕΛΤΑ Courier

Σύμφωνο συνεργασίας που αφορά στη δωρεάν παροχή υπηρεσίας μεταφοράς δειγμάτων βιολογικού υλικού και αίματος, από ειδικά εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικά και τη χρήση ειδικού εξοπλισμού, υπέγραψαν η ΕΛΤΑ Courier και τα νοσοκομεία «Σισμανόγλειο», «Αμαλία Φλέμινγκ» και Παίδων Πεντέλης, την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018, στο πλαίσιο της ειδικής εκδήλωσης «Σισμανόγλειες Ημέρες: Μη με λησμόνει» προς τιμήν των δωρητών των παραπάνω αναφερόμενων νοσοκομείων.

«Με υπευθυνότητα, με αίσθημα υποχρέωσης προς το κοινωνικό σύνολο, και παραμένοντας πιστοί στη δέσμευσή μας να βρισκόμαστε στο πλευρό των ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη, αλλά και των εργαζόμενων της εταιρείας, υλοποιούμε σήμερα, μέσω αυτού του συμφώνου συνεργασίας, μια νέα δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που αποδεικνύει έμπρακτα το κοινωνικό μας πρόσωπο» ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΛΤΑ Courier, Αντώνης Φειδοπιάστης.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία αναλαμβάνει τη δωρεάν μεταφορά δειγμάτων βιολογικού υλικού και αίματος, αλλά και φαρμάκων, τόσο μεταξύ των τριών διασυνδεδεμένων νοσοκομείων («Σισμανόγλειο», «Αμαλία Φλέμινγκ» και Παίδων Πεντέλης), όσο και άλλων συνεργαζόμενων νοσοκομείων της Αττικής και του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ). Για τη διασφάλιση της ασφαλούς μεταφοράς των παραπάνω, η  ΕΛΤΑ Courier προχώρησε. σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, στην εκπαίδευση και την πιστοποίηση των οδηγών – διανομέων της που θα υλοποιήσουν το έργο, καθώς και στην προμήθεια ειδικού εξοπλισμού σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τις διεθνείς προδιαγραφές βιοασφάλειας.

Η ΕΛΤΑ Courier έχει, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωσή της, έμπρακτα δεσμευτεί στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των εργαζόμενων και των οικογενειών τους, επιδεικνύοντας συνεχώς ενδιαφέρον και προσφέροντας στήριξη. Στο πλαίσιο της υπογραφής του συγκεκριμένου συμφώνου, οι άνθρωποι της εταιρείας και τα μέλη των οικογενειών τους μπορούν να επισκέπτονται τα παραπάνω νοσοκομεία και να πραγματοποιούν, εντελώς δωρεάν, σειρά ιατρικών εκτιμήσεων και εξετάσεων.

Τη σημαντική αυτή συνεργασία ανακοίνωσε ο κοινός διοικητής των νοσοκομείων «Σισμανόγλειο», «Αμαλία Φλέμινγκ» και Παίδων Πεντέλης, Εμμανουήλ Κουταλάς, από το βήμα της εκδήλωσης «Σισμανόγλειες Ημέρες: Μη με λησμόνει», ο οποίος στη συνέχεια συνυπέγραψε το σύμφωνο με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΛΤΑ Courier, Δημήτρη Αποστολάκο, παρουσία του προέδρου της εταιρείας, Αντώνη Φειδοπιάστη, του αναπληρωτή διοικητή Α΄  ΥΠΕ, Δημήτρη Μαγρυπλή, των αναπληρωτών διοικητών, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου των νοσοκομείων και στελεχών της ΕΛΤΑ Courier.

Σχετικά με την ΕΛΤΑ Courier

Η ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε., μέλος του ομίλου ΕΛΤΑ, ιδρύθηκε το 2000 ως συνέχεια της υπηρεσίας ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ η οποία ξεκίνησε να προσφέρεται στην ελληνική αγορά το 1986. Δραστηριοποιείται στην αγορά των υπηρεσιών ταχυμεταφοράς, με περισσότερα από 800 σημεία εξυπηρέτησης πανελλαδικά, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ποιότητας, με ταχύτητα και αξιοπιστία, τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών της, συμβάλλοντας στην επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet