Χαλάνδρι σε Δράση: Οι εφημερίες στο Παίδων Πεντέλης θα επανέλθουν σύντομα
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Χαλάνδρι σε Δράση: Οι εφημερίες στο Παίδων Πεντέλης θα επανέλθουν σύντομα

Ότι θα επανέλθουν σύντομα οι εφημερίες στο Παίδων Πεντέλης τονίζει η δημοτική παράταξη Χαλάνδρι σε Δράση, η οποία σημειώνει ότι «οι “φωνές” που ακούγονται ότι το νοσοκομείο θα κλείσει γίνονται για αντιπολιτευτικούς λόγους».

Συγκεκριμένα, η παράταξη αναφέρει:

«Το Παίδων Πεντέλης αποτελεί ένα κομβικό νοσοκομείο για τα Βόρεια
Προάστια. Σήμερα έχουν ανασταλεί οι εφημερίες που γίνονταν δύο φορές την εβδομάδα λόγω του εμβολιαστικού προγράμματος έναντι της πανδημίας αποκλειστικά για τα παιδιά.

Η συγκεκριμένη δραστηριότητα, σύμφωνα με όλες τις διαβεβαιώσεις της Πολιτείας, αφορά μόνο λίγες εβδομάδες και το νοσοκομείο αναμένεται να εφημερεύσει πάλι σύντομα, ενώ θα εξακολουθήσει να λειτουργεί πλήρως ως προς τις υπόλοιπες δραστηριότητες (νοσηλείες-χειρουργεία κ.λπ.).

Θα προτείναμε την οργάνωση και λειτουργία στα μεγάλα εμβολιαστικά κέντρα στο Μαρούσι και στο Περιστέρι μονάδα εμβολιασμού για παιδιά, παράλληλα με των ενηλίκων, έτσι ώστε άμεσα το νοσοκομείο να ενταχθεί και πάλι στο πρόγραμμα την εφημεριών.

Από εκεί και πέρα δεν κατανοούμε τις κραυγές που ακούγονται και εντός του δικού μας Δήμου, αλλά και τις ανυπόστατες φήμες ότι το νοσοκομείο θα
κλείσει τη στιγμή που βλέπουμε ότι λειτουργεί κανονικά εκτός των εφημεριών. Όλες αυτές οι φωνές, που προφανώς γίνονται για αντιπολιτευτικούς λόγους, πλήττουν ιδιαίτερα τη μεγάλη σύσσωμη προσπάθεια της πολιτείας, των υγειονομικών και γενικότερα των θεσμών για την ανάπτυξη του εμβολιαστικού προγράμματος, που τόσο αποτελεσματικό έχει αποδειχθεί έναντι της πανδημίας. Ας το σκεφτούν λίγο αυτό όσοι κραυγάζουν.

Από την πλευρά της δημοτικής παράταξης Χαλάνδρι σε Δράση θα θέλαμε να επισημάνουμε ακόμα μία φορά την κρισιμότητα του Παίδων Πεντέλης και να ζητήσουμε την πλήρη λειτουργία του και με εφημερίες τις επόμενες εβδομάδες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet