Μηνιαία συνάντηση δημάρχου Πεντέλης με την εκπαιδευτική κοινότητα
Κοινωνία

Μηνιαία συνάντηση δημάρχου Πεντέλης με την εκπαιδευτική κοινότητα

Η καθιερωμένη συνάντηση του δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, με τη σχολική κοινότητα πραγματοποιήθηκε στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας 5 Σεπτεμβρίου 2016.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία αντιδημάρχων, των προέδρων των Σχολικών Επιτροπών και  υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου, καθώς επίσης διευθυντών σχολείων και εκπροσώπων των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Πεντέλης.

Συζητήθηκαν θέματα επισκευών και συντηρήσεων των υποδομών των σχολικών μονάδων, κυρίως όσες εξ αυτών υλοποιήθηκαν τους θερινούς μήνες, αλλά και οι επεμβάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και όσες  προγραμματίζονται για τους επόμενους μήνες.

Παράλληλα, ο δήμαρχος Πεντέλης αναφέρθηκε στην έναρξη της φύλαξης των σχολικών μονάδων κατά τις βραδινές ώρες από εταιρεία security, υλοποιώντας, όπως είπε, αιτήματα της σχολικής κοινότητας, αλλά και στο πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας για μαθητές των σχολείων του Δήμου Πεντέλης που θα υλοποιηθεί για πέμπτη συνεχή χρονιά.

Τόνισε, επίσης, ότι την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου σχολικού συγκροτήματος του 2ου Δημοτικού Σχολείου – 2ου Νηπιαγωγείου και Κλειστού Γυμναστηρίου στο Ο.Τ.122 στην περιοχή Καλλιθέα Πεντέλης, δικαιώνοντας, όπως επισήμανε, τον δεκαπενταετή αγώνα του ιδίου και δίνοντας λύση στο πρόβλημα των σχολικών υποδομών των Δημοτικών Κοινοτήτων Πεντέλης και Νέας Πεντέλης.

Τέλος, ανέφερε ότι στρατηγική του Δήμου είναι να δημιουργηθούν σχολικές μονάδες και δομές πρόνοιας (παιδικοί σταθμοί) και στις υπόλοιπες Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου, ιδιαίτερα στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων και στη Δημοτική Κοινότητα Νέας Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet