Συνεργασία Πεντέλης εν Δράσει με Κοινωνικό Ιατρείο Χαλανδρίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συνεργασία Πεντέλης εν Δράσει με Κοινωνικό Ιατρείο Χαλανδρίου

Η δημοτική κίνηση Πεντέλη εν Δράσει, θέλοντας να στηρίξει τους πολίτες του Δήμου που έχουν ανάγκη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, εγκαινιάζει τη συνεργασία που ξεκίνησε πρόσφατα με το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου.

Στο πλαίσιο αυτό, προσκαλεί σε εκδήλωση που διοργανώνει τους πολίτες την Κυριακή 17 Απριλίου, στις 18:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων (πλατεία Αγίου Γεωργίου και 17ης Νοεμβρίου) προκειμένου να ενημερωθούν και να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, προσφέροντας έμπρακτη βοήθεια, συμπαράσταση και αλληλεγγύη.

Στην εκδήλωση, μέλη του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης Χαλανδρίου θα ενημερώσουν για τη δομή, τον τρόπο λειτουργίας του, αλλά και τη μέχρι σήμερα εμπειρία τους.

Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου παρέχει δωρεάν πρωτοβάθμια ιατρική περίθαλψη σε όλους τους πολίτες που έχουν ανάγκη (ανασφάλιστους, άπορους, άνεργους), χωρίς καμία διάκριση. Η λειτουργία του στηρίζεται σε εθελοντική προσφορά όλων των συντελεστών λειτουργίας του, ιατρών, νοσηλευτών, κοινωνικών λειτουργών, ψυχολόγων, οδοντιάτρων και φαρμακοποιών, με βάση την αρχή της αλληλεγγύης και της αμοιβαίας προσφοράς.

Παράλληλα, λειτουργεί Κοινωνικό Φαρμακείο όπου μπορούν να απευθύνονται άνεργοι, ανασφάλιστοι, άποροι, αλλά και όλοι οι πολίτες που πλήττονται από την κρίση και βρίσκονται σε αδυναμία πρόσβασης σε γιατρούς και φάρμακα.

«Σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς! Κάθε προσφορά είναι πολύτιμη!» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η δημοτική κίνηση Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet