Δήμητρα Κεχαγιά: Μεγάλος νικητής ο Δήμος Πεντέλης και οι πολίτες
Πολιτική

Δήμητρα Κεχαγιά: Μεγάλος νικητής ο Δήμος Πεντέλης και οι πολίτες

Μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης και την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων της δεύτερης Κυριακής των δημοτικών εκλογών της 2ας Ιουνίου στον Δήμο Πεντέλης, η εκλεγείσα δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά προέβη στην εξής δήλωση:

«Η μεγάλη νίκη σήμερα δεν είναι μόνο της Συμπολιτείας ή προσωπική. Σήμερα μεγάλος νικητής είναι ο Δήμος Πεντέλης και οι πολίτες. Είμαστε όλοι εμείς. Ο κόσμος έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ανανέωσης. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει πια τον Δήμο μας από το να πάει μπροστά.

»Σήμερα είναι μια μέρα γιορτής. Από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια όλοι μαζί και πρώτοι εμείς για να δημιουργήσουμε τον Δήμο που μας αξίζει. Έναν Δήμο ανοιχτό, φιλόξενο, εκσυγχρονισμένο με υποδομές.

»Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που μοιραστήκατε μαζί μας το όνειρο για έναν Δήμο Πεντέλης πρότυπο για τους άλλους δήμους και μας ψηφίσατε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μου και τους υποψήφιους του συνδυασμού της Συμπολιτείας. Ξεχωριστά ένα ευχαριστώ στον πρώην επικεφαλής της Συμπολιτείας, Μανώλη Γραφάκο, για την πραγματικά μοναδική συνεισφορά του στον αγώνα μας! Καθένας από εσάς έδωσε κάτι σημαντικό στον κοινό μας στόχο.

»Να ευχαριστήσω τους εκλογικούς αντιπροσώπους και όλα τα άτομα που δύο συνεχόμενες Κυριακές έχουν αφιερωθεί στον ιερό θεσμό των εκλογών ως εκλογικοί αντιπρόσωποι και εφορευτική επιτροπή. Τα ΜΜΕ που έδωσαν χώρο και χρόνο να μιλήσω για τους στόχους μας! Τους επικεφαλής των υπόλοιπων συνδυασμών και εκείνους που τάχθηκαν μαζί μας ακόμα μετά τον 1ο γύρο των εκλογών.

»Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που στάθηκε δίπλα μου σε αυτόν τον αγώνα, δίνοντας και εκείνη τον δικό της. Σας αγαπώ και σας υπόσχομαι ότι θα παλέψω για τον Δήμο μας όπως παλεύω καθημερινά για τα του οίκου μας!

»Η ώρα για να πάει η πόλη μας μπροστά ήρθε! Σας ευχαριστώ πολύ όλους!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet