Διαχειριστικό έλεγχο για τη θητεία της ζητά η τέως δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά
Πολιτική

Διαχειριστικό έλεγχο για τη θητεία της ζητά η τέως δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά

Σε διαχειριστικό έλεγχο της δικής της διοίκησης (2019 – 2023) προχωρά η τέως δήμαρχος Πεντέλης Δήμητρα Κεχαγιά, καταθέτοντας σχετικό αίτημα στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας στις 16 Απριλίου 2024. Μία κίνηση που, σύμφωνα με ανακοίνωση της παράταξής της Συμπολιτεία, αναμένεται να «κλείσει τα στόματα» όσων επιχειρούν, «με συκοφαντίες, διαδόσεις και ψέματα, να μηδενίσουν το έργο που παράχθηκε τα προηγούμενα χρόνια και να σπιλώσουν το πρόσωπο της κ. Κεχαγιά».

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωσή της η παράταξης της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης αναφέρει:

«Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ από το ξεκίνημα της θητείας της στον Δήμο Πεντέλης κινήθηκε με πλήρη διαφάνεια σε ό,τι αφορά την οικονομική διαχείριση και με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε ό,τι αφορά την παραγωγή έργου. Γι’ αυτό και σήμερα αισθάνεται υπερήφανη για όλα όσα έγιναν στον Δήμο Πεντέλης την τετραετία 2019 – 2023, τα οποία όχι μόνο άλλαξαν την καθημερινότητα του πολίτη, αλλά έθεσαν τα θεμέλια για την περαιτέρω ανάπτυξη των τριών δημοτικών κοινοτήτων μας.

Δυστυχώς, η διοίκηση της κ. Κοσμοπούλου, μιας και στερείται οποιουδήποτε προγραμματισμού και οράματος για τον Δήμο μας, επιλέγει αυτό στο οποίο “μπορεί καλύτερα”. Δηλαδή, τις συκοφαντίες, τις διαδόσεις και τα ψέματα, προκειμένου να μηδενίσει το έργο που παράχθηκε τα προηγούμενα χρόνια και να σπιλώσει το πρόσωπο της πρώην δημάρχου Δήμητρας Κεχαγιά.

Μάταιος κόπος, αφού η πραγματικότητα δεν διαψεύδεται και ούτε προσαρμόζεται στα… μέτρα της κ. Κοσμοπούλου. Κάτι το οποίο θα φανεί ξεκάθαρα και από τα αποτελέσματα του ενδελεχούς διαχειριστικού ελέγχου της οικονομικής λειτουργίας του Δήμου για την περίοδο 2019-2023, τον οποίο αιτήθηκε ήδη από τις 16 Απριλίου 2024 η ίδια η πρώην δήμαρχος Δ. Κεχαγιά στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας.

Γιατί στη ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε τίποτα στο σκοτάδι, ούτε να επιτρέψουμε σε οποιονδήποτε να παραπλανά τους πολίτες, προκειμένου να κρύψει τη δική του ανικανότητα παραγωγής έργου».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet