Πίτα για την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
Πολιτική

Πίτα για την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Την πίτα της έκοψε η παράταξη ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, του κ. Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου, παρουσία του δημάρχου και μελών της διοίκησης, δίνοντας και τον πολιτικό στίγμα της ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Με μεγάλη συμμετοχή φίλων και μελών του συνδυασμού ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ πραγματοποιήθηκε η τελετή της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, το απόγευμα του Σαββάτου 22 Φεβρουαρίου 2014. Ο επικεφαλής  Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και τα στελέχη του συνδυασμού καλωσόρισαν τον δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη και τα στελέχη της διοίκησης του Δήμου στην εκδήλωση, η οποία σκοπό είχε την ανθρώπινη επικοινωνία, την υπέρβαση και τον διάλογο με φίλους και συνεργάτες για ένα καλύτερο αύριο.

Ο δήμαρχος, χαιρετίζοντας συνεργάτες και φίλους αυτοδιοικητικούς, χαρακτήρισε σημαντική τη συσπείρωση των υγιών πολιτικών δυνάμεων της πόλης, με σκοπό ένα καλύτερο αύριο για τους δημότες. Η κοινωνική και πολιτική συγκυρία επιβάλλει την υπέρβαση των κομματικών γραμμών, απέναντι στα συμφέροντα, στον κομματοκεντρισμό και στις ίντριγκες, με μόνο κίνητρο την αγάπη για τον τόπο και τη στήριξη του δοκιμαζόμενου συμπολίτη μας. Με Αρχές, Αξίες, Καθαρότητα, Νιότη συγκερασμένη με Εμπειρία, έχουμε χρέος να προχωρήσουμε μπροστά για την αλλαγή στην πόλη μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, πλην του δημάρχου, ο πρ. δήμαρχος Μελισσίων Δημήτρης Τομπουλίδης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ευαγγελία Μπουσίου, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Μούστρης, Άντα Μπούσουλα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σάββας Βορέας, Βασίλης Κωστόπουλος, Γιάννης Σαφλιάνης, οι πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Πεντέλης και Μελισσίων Μιχάλης Κολιός και Μαίρη Δούκα, οι τοπικοί σύμβουλοι Νίκος Οικονομίδη , Απόστολος Φραντζής, Εύη Ευαγγελίου και Σπύρος Ξάφης, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης, μέλη και φίλοι της ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet