Στην πλατεία Αγ. Γεωργίου, στα Μελίσσια, μίλησε ο Άγγ. Παλαιοδήμος
Πολιτική

Στην πλατεία Αγ. Γεωργίου, στα Μελίσσια, μίλησε ο Άγγ. Παλαιοδήμος

Σε ανοικτή εκδήλωση, την Παρασκευή 17 Μαΐου, στην πλατεία Αγ. Γεωργίου στα Μελίσσια, ο Άγγελος Παλαιοδήμος παρουσίασε το όραμα, το πρόγραμμα και τους υποψήφιους του συνδυασμού Πεντέλη 2020 Πράσινη Έξυπνη Δημοκρατική Πόλη. 

Ο κ. Παλαιοδήμος τόνισε ότι «οι κινηματικές διαστάσεις που έχει πάρει ο συνδυασμός του είναι αποτέλεσμα της απόφασής του να αφήσει πίσω όλους αυτούς που θέλουν την Αυτοδιοίκηση κομματικά ελεγχόμενη, όλους αυτούς που κούρασαν και κουράστηκαν, όλους αυτούς που αναζητούν αυτοδιοικητική στέγη, προσβλέποντας μόνο στην εκλογή τους, και όλους αυτούς που είναι απόλυτα ελεγχόμενοι και υπό την κηδεμονία άλλων παραγόντων».

Ζήτησε θετική και όχι τιμωρητική ψήφο, «γιατί ο συνδυασμός του αποτελεί τη μόνη εναλλακτική πρόταση ώστε οι δημότες να μην εγκλωβιστούν σε επιλογές που έρχονται από παλιά και που ό,τι είχαν να δώσουν το έχουν ήδη δώσει, σε επιλογές που για πολλοστή φορά ζητούν την ψήφο τους  είτε ως πρόσωπα είτε ως συνδυασμοί».

Στη συνέχεια παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού του, μέσα από 20 θέσεις και παρεμβάσεις, «που είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας ενός μεγάλου πλήθους άξιων στελεχών και υποψηφίων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πολιτική προστασία και στην ασφάλεια, στην καθημερινότητα και την καθαριότητα, αλλά και σε δύο οραματικούς στόχους, τη σύνδεση με το Μετρό και τη διεκδίκηση να γίνει η Πεντέλη Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης».

Η κεντρική ομιλία του Άγγελου Παλαιοδήμου συνεχίστηκε παρουσιάζοντας τους 71 υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, «οι οποίοι κατά γενική ομολογία αποτελούν την πιο ομοιογενή και δυνατή ομάδα υποψηφίων», όπως είπε, τονίζοντας ότι «μέσα σε μόλις 4 μήνες γιγαντώθηκε ένας δημοτικός συνδυασμός που κατεβαίνει σε όλες τις τοπικές κοινότητες, εν αντιθέσει με κάποιους άλλους που δεν τα κατάφεραν».

Κλείνοντας ζήτησε από τους πολίτες «να επιβάλλουν με την ψήφο τους την νίκη του νέου απέναντι στο παλιό, γιατί έχει έρθει η ώρα να αφήσουμε πίσω λογικές και ιδεοληψίες περασμένων δεκαετιών, και να δοθεί η σκυτάλη σε αυτούς που ξέρουν, θέλουν και μπορούν να υλοποιήσουν υψηλούς στόχους και οράματα, σε αυτούς που θα κάνουν τον Δήμο Πεντέλης μια Πράσινη, Έξυπνη και Δημοκρατική Πόλη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet