«Τα αποτελέσματα του διπολισμού φάνηκαν»
Πολιτική

«Τα αποτελέσματα του διπολισμού φάνηκαν»

Η δημοτική παράταξη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ καταδικάζει τα επεισόδια κατά την πρόσφατη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο (4/2) για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του 2014, αποδίδοντάς τα στον «διπολισμό» και τον «οπαδισμό» που κυριαρχεί στην Δήμο.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή της παράταξης:

Πριν από λίγες μόνο μέρες προειδοποιήσαμε για τον κίνδυνο, ως αποτέλεσμα του φαινομένου του δίπολου, του οπαδισμού, που έχει ξεκινήσει στον Δήμο μας εδώ και αρκετό καιρό, αλλά όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές παίρνει διαστάσεις.

Το πρόσφατο γεγονός, που για μια ακόμα φορά επιβεβαιώνει τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, είναι τα επεισόδια που συνέβησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο τη Τρίτη 4/2, όπου οι εσωτερικές αντιθέσεις στον συνδυασμό που διοικεί τον Δήμο, καθώς και παράγοντες-μηχανισμοί, μετέτρεψαν τη συζήτηση για την αναμόρφωση του προϋπολογισμού σε πεδίο μάχης.

Απαράδεκτες εκφράσεις, προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ακόμα και από τον Δήμαρχο, ύβρεις, απειλές και επιθέσεις, που δείχνουν και σε τοπικό επίπεδο, όπως και στην κεντρική πολιτική σκηνή, τα αδιέξοδα ενός τελείως σαπισμένου πια συστήματος, που σε όλα τα επίπεδα εξουσίας του δείχνει, ξεβράζει την βρωμιά του.

Στο λίγο πια διάστημα που μένει μέχρι τις εκλογές, εκτιμούμε ότι τέτοια φαινόμενα θα ενταθούν, με στόχο αφενός να αποπροσανατολίσουν από τα πολύ σημαντικά, ζωτικά πλέον, προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και οι λαϊκές οικογένειες του Δήμου μας, αφέτερου να σκεπάσουν την ευθύνη και τον τρόπο που οι παρατάξεις μιας διαχειριστικής πολιτικής, που είχαν στα χέρια τους την διοίκηση όλα αυτά τα χρόνια, ανεξάρτητα από την όποια διαφορετικότητα τους σε επιμέρους θέματα, στο βάθος και την ουσία υπηρετούν τις ίδιες πολιτικές επιλογές.

Ο επικεφαλής της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ και υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Καρατζης, που στηρίζεται από το ΚΚΕ, αφού καταδίκασε τη διαδικασία και τις μεθοδευμένες προσπάθειες να μην συζητηθεί η αναμόρφωση του προϋπολογισμού, που φαίνεται να έχει μια τρύπα 1.500.000 €, περίπου, η οποία τελικά θα φορτωθεί και αυτή στις πλάτες των δημοτών, καταψήφισε και αποχώρησε.

Όλοι αυτοί που θεωρούν ότι τα οικονομικά του Δήμου και η περιουσία του είναι το τσιφλίκι τους πρέπει να τιμωρηθούν, να καταψηφιστούν, από τους δημότες στις εκλογές που έρχονται. Δεν πρέπει ο λαός να ξεγελαστεί ακόμα μια φορά από ψευτοσυμμαχίες και μια μεταγραφολογία με κούφιες υποσχέσεις. Έχουμε όλοι αποκτήσει πείρα πια. Ας την αξιοποιήσουμε, στηρίζοντας με την ψήφο μας την ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ που, με απόλυτη συνέπεια, υπεράσπισε τα συμφέροντα των εργαζόμενων και των λαϊκών στρωμάτων αταλάντευτα και ασυμβίβαστα όλη τη προηγούμενη περίοδο.

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 7/2/2014

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet