Ανοιχτή εκδήλωση ενόψει του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ από τις Ο.Μ. Πεντέλης & Βριλησσίων
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Ανοιχτή εκδήλωση ενόψει του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ από τις Ο.Μ. Πεντέλης & Βριλησσίων

Οι Οργανώσεις Μελών Πεντέλης & Βριλησσίων του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου, εν όψει του 2ου Συνεδρίου του κόμματος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Οκτωβρίου.

Στη σχετική τους ανακοίνωση οι δύο οργανώσεις αναφέρουν:

Στην πολιτική συγκυρία που διανύουμε στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι όχι μόνο η διεύρυνση του κόμματος, αλλά και η συστράτευση όλων των πολιτών που οραματίζονται και επιθυμούν να αλλάξει σελίδα η χώρα.

Πρόσκληση εκδήλωσης Ο.Μ. Πεντέλης & ΒριλησσίωνΑφίσα εκδήλωσης Ο.Μ. Πεντέλης & Βριλησσίων

Σας καλούμε, λοιπόν, να πάρετε μέρος σε αυτό τον διάλογο, καταθέτοντας τις προτάσεις και τις απόψεις σας, έτσι ώστε να ενισχύσουμε αυτή την προσπάθεια, για ένα κόμμα ανοιχτό στην κοινωνία, δημιουργώντας συνθήκες αμφίδρομης επικοινωνίας.

Για ένα κόμμα ενεργών μελών, που συμμετέχουν στη δράση και στη συνδιαμόρφωση θέσεων, ανατρέποντας την ιδεολογία της ανάθεσης και της πελατειακής λογικής.

Σας περιμένουμε όλες και όλους την Τετάρτη 7/9/2016 & ώρα 19:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πεντέλης, (Αγ. Γεωργίου & 17ης Νοεμβρίου, πλατεία Αγ. Γεωργίου – Μελίσσια).

Στην εκδήλωση, τις θέσεις για το συνέδριο θα παρουσιάσει ο Κώστας Ζαχαριάδης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής & διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και θα ακολουθήσει διάλογος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet