Επιμονή για τον Πύργο της Πλακεντίας… με τραγούδι
Πολιτισμός

Επιμονή για τον Πύργο της Πλακεντίας… με τραγούδι

O Πολιτιστικός Σύλλογος «Φίλοι Μεγάρου Δουκίσης Πλακεντίας» παρουσιάζει τον Κώστα Λειβαδά και τους εκλεκτούς καλεσμένους του Σταμάτη Κραουνάκη και Ζωή Παπαδοπούλου, σε μία μουσική εκδήλωση με τίτλο «Η επιμονή σου για τον Πύργο της Πλακεντίας», το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014, στις 20:30, στον Πύργο Δουκίσσης Πλακεντίας, τέρμα Λόρδου Βύρωνος, στην Πεντέλη.

Ο εξαιρετικός ιστορικός χώρος του Πύργου της Δουκίσσης Πλακεντίας, που σπάνια πλέον φιλοξενεί εκδηλώσεις, είναι ο ιδανικός τόπος για τη συνεύρεση του Κώστα Λειβαδά με τους εξέχοντες καλεσμένους του, τον αγαπημένο φίλο του και ήρωά του Σταμάτη Κραουνάκη και τη μόνιμη σχεδόν συνεργάτιδά του, στις φετινές του εμφανίσεις Ζωή Παπαδοπούλου.

Μουσική παράσταση από τους Κ. Λειβαδά, Στ. Κραουνάκη, Ζ. Παπαδοπούλου στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας στην Πεντέλη - ΑφίσαΟικοδεσπότης για δεύτερη χρονιά ο «Πεντελιώτης» Κώστας Λειβαδάς σε μία παράσταση τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την αναστύλωση του τεράστιας σημασίας αυτού ιστορικού μνημείου. Έτσι λοιπόν η βραδιά θα είναι αφιερωμένη στον Πύργο της Δουκίσσης Πλακεντίας, στην προστασία, τη συντήρησή του, αλλά και στο βασικό αίτημα των πολιτών της περιοχής να επιστραφεί στον Δήμο ώστε να συνεχίσει την πορεία του σαν κύτταρο πολιτισμού και τέχνης.

Το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου η σκηνή του Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας υποδέχεται τον Κώστα Λειβαδά με τους καλεσμένους του, Σταμάτη Κραουνάκη και Ζωή Παπαδοπούλου. Οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν ένα μελωδικό ταξίδι με αγαπημένα τραγούδια, παλιά και καινούργια. Τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Κώστα Λειβαδά, αλλά και τραγούδια από τις συνεργασίες του με σημαντικούς Έλληνες τραγουδιστές, τραγούδια του Σταμάτη Κραουνάκη αλλά και απρόβλεπτες στιγμές που θα συγκινήσουν και σίγουρα όλοι θέλουν να ξανακούσουν τον Λήσταρχο Νταβέλη…

Παίζουν μαζί τους:

  • Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – κιθάρες
  • Βαγγέλης Τζάτσος – κιθάρες και μπάσο
  • Παντελής Τζιάλας – κιθάρες

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet