Δήλωση πολιτικού όρκου από τον Σπ. Αλεξίου
Πολιτική

Δήλωση πολιτικού όρκου από τον Σπ. Αλεξίου

Τον πολιτικό όρκο με τον οποίο θα ορκιστεί, το Σάββατο 30 Αυγούστου, δημοσιοποιεί ο νέος δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής, Σπύρος Αλεξίου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ στην Αγία Παρασκευή.

Δήλωση πολιτικού όρκου του Σπύρου Αλεξίου, εκλεγμένου εκπροσώπου της δημοτικής παρέμβασης «ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ» στο Δημοτικό Συμβούλιο της Αγίας Παρασκευής 

«Ορκίζομαι στην τιμή και τη συνείδησή μου, κατά την άσκηση των καθηκόντων μου, να είμαι πιστός στη Δημοκρατία και τον λαό. Να εκτελώ τα καθήκοντά μου υπερασπιζόμενος τα συμφέροντα των εργαζόμενων, των ανέργων και των νέων, Ελλήνων και μεταναστών. Να μεταφέρω στο Δημοτικό Συμβούλιο τη φωνή της κοινωνίας που αγωνίζεται για την ανατροπή του κοινωνικού μεσαίωνα που επιβάλουν η κυβέρνηση, η Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, για μία πόλη που η ζωή της θα καθορίζεται με κριτήριο τις ανάγκες των κατοίκων της και όχι τα ιδιωτικά συμφέροντα. Να αγωνίζομαι αταλάντευτα ενάντια στον φασισμό και τον ναζισμό. Για μία νέα κοινωνία απαλλαγμένη από την καπιταλιστική βαρβαρότητα και την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet