Διεύρυνση χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Διεύρυνση χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού

Όπως ενημερώνει ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού, με βάση το ΦΕΚ 2233/Β/29-5-2021 και τις τελευταίες διευκρινιστικές οδηγίες της ΓΓΑ, διευρύνεται η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων:

  • Γήπεδο μπάσκετ στο Δημοτικό Γυμναστήριο Φιλοθέης: Ξεκινά η χρήση τους από την Τετάρτη 2 Ιουνίου, από τις οργανωμένες ομάδες αθλούμενων για μπάσκετ και βόλεϊ, καθώς και από τα σωματεία, στο ωράριο που ίσχυε, με διενέργεια εβδομαδιαίου self test, που προσκομίζεται στην εγκατάσταση.
  • Γήπεδα μπάσκετ στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού: Ξεκινά η χρήση τους από την Πέμπτη 3 Ιουνίου, από αθλούμενους πολίτες με διενέργεια εβδομαδιαίου self test που προσκομίζεται στην εγκατάσταση. Ωράριο χρήσης 18:00-21:00. Η χρήση γίνεται αποκλειστικά με ραντεβού μέσω της ιστοσελίδας: www.okapa.gr
  • Από Παρασκευή 4 Ιουνίου το κολυμβητήριο επανέρχεται σε λειτουργία με ζώνες καθώς μπαίνουν νέες δραστηριότητες και χρήση από συλλόγους και παιδικά τμήματα εκμάθησης του ΟΚΑΠΑ. Για να κλείσετε ραντεβού κάντε χρήση των συνδέσμων που υπάρχουν στην ιστοσελίδα: www.okapa.gr
  • Από Δευτέρα 7 Ιουνίου ξεκινά η δραστηριότητα του aqua aerobic κάθε Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 10:30-11:30. Εγγραφές και πληροφορίες στη γραμματεία του κολυμβητηρίου στον τηλ. αριθμό επικοινωνίας: 210 6728043.
  • Από Δευτέρα 7 Ιουνίου ξεκινάνε τα παιδικά τμήματα εκμάθησης κολύμβησης του ΟΚΑΠΑ. Για πληροφορίες, διαθεσιμότητα και ωράριο των νέων τμημάτων απευθυνθείτε στη γραμματεία του κολυμβητηρίου στον τηλ. αριθμό: 210 6728043 και στους προπονητές της κολύμβησης.

Ωράριο τμημάτων ΟΚΑΠΑ:

  • Μικρή πισίνα: Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή, 15:00-20:00.
  • Μεγάλη πισίνα: Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή, 15:00-21:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet