Ξεκινούν και πάλι από το Σάββατο 15/5 οι… βουτιές στο κολυμβητήριο του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού
Αθλητισμός

Ξεκινούν και πάλι από το Σάββατο 15/5 οι… βουτιές στο κολυμβητήριο του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού

Επαναλειτουργεί από σήμερα, Σάββατο 15 Μαΐου2021, το κολυμβητήριο του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού ως εξής: 

  • Δευτέρα έως και Παρασκευή 08:00-21:30
    και
  • Σάββατο: 08:00-14:00.

Γενικές Οδηγίες

Η είσοδος στο Αθλητικό Κέντρο θα είναι από την οδό Ξάνθου και Μπουμπουλίνας (κεντρική είσοδος), όπου και θα γίνεται η καταγραφή «εισερχομένων-εξερχομένων». 

Ακολούθως, μπροστά στο κτήριο θα γίνεται ο πρώτος έλεγχος των βεβαιώσεων των εβδομαδιαίων τεστ για COVID-19 (self test ή rapid test ή PCR) ή των πιστοποιητικών εμβολιασμού.

Η είσοδος στο χώρο της πισίνας θα γίνεται από τον διάδρομο που οδηγεί στις κερκίδες.

Όπως αναγράφεται και στις οδηγίες της ΓΓΑ, τα αποδυτήρια θα είναι εκτός λειτουργίας. Θα είναι προς χρήση των αθλουμένων εξωτερικά ντους, στα οποία όμως δεν θα γίνεται χρήση σαμπουάν. Τα σακίδια και λοιπά αντικείμενα θα τα αφήνουν οι αθλούμενοι στις καρέκλες που θα υπάρχουν στον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας.

Η χρήση του κολυμβητηρίου θα είναι με ραντεβού, τα οποία οι αθλούμενοι μπορούν να κλείνουν από το σχετικό link στις «Κρατήσεις Δομών» που υπάρχει στη σελίδα www.okapa.gr

Παρακαλούνται, όσοι είχαν κάνει χρήση του κολυμβητηρίου πριν την αναστολή λειτουργίας, πριν κλείσουν το πρώτο τους ραντεβού, να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του κολυμβητηρίου στον τηλ. αριθμό 210 6728043, για έλεγχο των απαραίτητων δικαιολογητικών τους και πιθανόν οικονομικών εκκρεμοτήτων.

Επίσης, παρακαλούνται οι αθλούμενοι να έχουν εκτυπωμένη τη σχετική βεβαίωση δήλωσης των self-test από την πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr/ ή αντίστοιχα βεβαίωση αρνητικού rapid test ή PCR και να την προσκομίζουν σε εβδομαδιαία βάση.

Αντιστοίχως, οι εμβολιασμένοι πολίτες προσκομίζουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού με απαιτούμενη ημερομηνία 14 μέρες πριν την πρώτη χρήση στο κολυμβητήριο. Σε αντίθετη περίπτωση προσκομίζουν εκτυπωμένη βεβαίωση αρνητικού self test ή rapid test ή PCR.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet