Ποδηλατώντας με ασφάλεια στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού από το Σάββατο 3/10
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Ποδηλατώντας με ασφάλεια στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού από το Σάββατο 3/10

Ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού και το Νομικό Πρόσωπο ΟΚΑΠΑ (Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας Πολιτισμού και Αθλητισμού) ξεκινούν τον δεύτερο κύκλο του πρωτοποριακού προγράμματος «Let’s Ride», μετά από αίτημα των γονέων και την μεγάλη επιτυχία του πρώτου κύκλου που έγινε τον περασμένο Ιούλιο.

Ένα πρόγραμμα εκμάθησης αστικής ποδηλασίας και κυκλοφοριακής αγωγής, το οποίο έχει λάβει διεθνή αναγνώριση.

Αποτελείται από σειρά μαθημάτων προσαρμοσμένων ανάλογα με το επίπεδο του εκπαιδευόμενου. Καλύπτει θέματα σχετικά με την ασφάλεια κατά την ποδηλασία στον δρόμο, κανόνες οδικής ασφάλειας, βασικές δεξιότητες χειρισμού ποδηλάτου κ.λπ.

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψιν ότι το πρόγραμμα αφορά κύκλο μαθημάτων που θα ολοκληρωθούν στις τέσσερις προκαθορισμένες συναντήσεις για κάθε γκρουπ.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά από 8 ετών και έως 17 ετών.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή σε ένα και μόνον από τα ακόλουθα γκρουπ, οι ημερομηνίες των οποίων αναφέρονται κατωτέρω:

  • A’ γκρουπ: Hλικίες: 8-12, ημ/νιες: 3, 10, 17, 24 Οκτωβρίου & ώρα: 16:30-18:00.
  • Β’ γκρουπ: Ηλικίες: 13-17, ημ/νιες: 3, 10, 17, 24 & ώρα: 18:15-19:45.

Όλες οι συναντήσεις θα γίνουν στο γήπεδο του Γυμνασίου Φιλοθέης, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω περιορισμένων θέσεων και ακολουθηθούν πιστά όλα τα μέτρα προστασίας έναντι της Covid-19.

O Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού θυμίζει ότι το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν σε κατοίκους της πόλης και δημότες, καθώς και ότι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν τον προσωπικό τους εξοπλισμό (ποδήλατο, κράνος και ό,τι άλλο θεωρούν απαραίτητο).

Έναρξη Δηλώσεων Συμμετοχής από Δευτέρα 28/9/2020 αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικής φόρμας στο site του ΟΚΑΠΑ.

Περισσότερες πληροφορίες: ΟΚΑΠΑ, τηλ. αριθμοί επικοινωνίας: 210 6834448 & 210 6834550.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet