Συλλήψεις για παράνομη κατάληψη δημοσίων χώρων στο Νέο Ψυχικό
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

Συλλήψεις για παράνομη κατάληψη δημοσίων χώρων στο Νέο Ψυχικό

Στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων, για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων, που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων, για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων, από βραδινές ώρες της Παρασκευής 29 έως και τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 30 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, εξόρμηση σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους, στην περιοχή των Αθηνών, του Νέου Ψυχικού και του Πειραιά.

Αποτέλεσμα των ελέγχων ήταν η σύλληψη 15 ατόμων (11 ημεδαπών και τεσσάρων αλλοδαπών), εκ των οποίων οι εννέα εργάζονταν ως παρκαδόροι και οι έξι ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω, έναντι χρηματικού αντιτίμου και χωρίς την έκδοση φορολογικού παραστατικού (απόδειξη), παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών, που προσέρχονταν στα καταστήματα και στάθμευαν αυτά σε οδούς, πεζοδρόμια κ.λπ. δημόσιους χώρους, τους οποίους είχαν καταλάβει με κώνους, σιδερένια εμπόδια και άλλα σταθμευμένα οχήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Παράλληλα, ενημερώθηκαν λοιπές συναρμόδιες υπηρεσίες (οικείοι ΟΤΑ, ΣΔΟΕ), προκειμένου να επιβάλουν κατά περίπτωση τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα.

Πηγή: Ελληνική Αστυνομία

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet