Δημοτική Κοινότητα Ψυχικού: Δεν θα επιτρέψουμε να χαθεί ούτε τετραγωνικό εκατοστό πρασίνου και κοινόχρηστου χώρου στο Ο.Τ.145
google.com/maps
Κοινωνία

Δημοτική Κοινότητα Ψυχικού: Δεν θα επιτρέψουμε να χαθεί ούτε τετραγωνικό εκατοστό πρασίνου και κοινόχρηστου χώρου στο Ο.Τ.145

Αντιδρά η Δημοτική Κοινότητα Ψυχικού στον αποχαρακτηρισμό του Ο.Τ.145, απέναντι από το Πολιτιστικό Κέντρο, στο Άλσος Αμαδρυάδων, υποστηρίζοντας ότι η μετατροπή του χώρου σε οικοδομήσιμη έκταση πρόκειται να επιφέρει «γενικότερη υποβάθμιση της περιοχής».

Ειδικότερα, το Κοινοτικό Συμβούλιο Ψυχικού εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Δεν θα επιτρέψουμε να χαθεί ούτε τετραγωνικό εκατοστό πρασίνου και κοινόχρηστου χώρου της Κοινότητας Ψυχικού. Οποιαδήποτε μεταβολή σημαίνει επιβάρυνση του περιβάλλοντος και του κυκλοφορικού, φθορά του φυσικού κάλλους, ηχορρύπανση, γενικότερη υποβάθμιση της περιοχής.

Το επίμαχο μέρος, που διεκδικείται από την εταιρεία «ΚΕΚΡΩΨ» είχε ανέκαθεν εντυπωθεί στην συνείδηση των Ψυχικιωτών ως κοινόχρηστος χώρος του Άλσους Αμαδρυάδων και τέτοιος θα παραμείνει.

Καλούνται οι δημότες να υποβάλλουν τυχόν αντιρρήσεις ή ενστάσεις. Η προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων και ενστάσεων ορίζεται η 5η Οκτωβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα. Οι ενστάσεις υποβάλλονται εγγράφως στον Δήμο. Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής ενστάσεων θα ακολουθήσει απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου, όπου ο Δήμος θα εκφέρει εμπεριστατωμένη γνωμοδότηση επί του υποβληθέντος σχεδίου τροποποίησης, αφού λάβει υπόψιν τις απόψεις των δημοτών και τις ενστάσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet