Δ. Γαλάνης: Οι υπάλληλοι καθαριότητας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού έχουν δύσκολο έργο, ας τους βοηθήσουμε
Κοινωνία

Δ. Γαλάνης: Οι υπάλληλοι καθαριότητας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού έχουν δύσκολο έργο, ας τους βοηθήσουμε

Τις θερμές ευχαριστίες του εκφράζει ο δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού, Δημήτρης Γαλάνης, στους εργαζόμενους της υπηρεσίας Καθαριότητας, «που δίνουν καθημερινά και ανελλιπώς έξω στους δρόμους έναν μεγάλο αγώνα, με σκοπό τη διασφάλιση της καθαριότητας του προαστίου μας», όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, προσθέτει ότι οι πολίτες, εκτός από το να επικροτούν την προσπάθειά τους, θα πρέπει να διευκολύνουν και το δύσκολο έργο που αυτοί επιτελούν σε μια τόσο δύσκολη στιγμή για τη χώρα και τον Δήμο.

Από την πλευρά του, ο Δήμος, όπως σημειώνει ο κ. Γαλάνης, προχώρησε σε απολυμάνσεις όλων των εργοταξίων των υπαλλήλων και έλαβε γι’ αυτούς όλα τα πρόσφορα μέτρα, προστατεύοντας «τη δύναμη του προαστίου μας – τους ανθρώπους που δουλεύουν νυχθημερόν για να νοιώθουμε εμείς ασφαλείς», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά.

Παρακαλεί, όμως, και του τους κατοίκους να συμμορφωθούν με τις οδηγίες της υπηρεσίας Καθαριότητας, να προσέχουν τον τρόπο που τοποθετούν τα απορρίμματα στους κάδους και να συνδράμουν στο σωστό ωράριο αποκομιδής. Ειδικότερα, τους καλεί να βγάζουν μία φορά την ημέρα, αργά το βράδυ, τα σκουπίδια σε καλά σφραγισμένες σακούλες, θυμίζοντας ότι οι υπηρεσίες του Δήμου υποστελεχώνονται, είτε λόγω των απαραίτητων αδειών ειδικού σκοπού, είτε λόγω προστασίας των υπαλλήλων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

«Για να πολεμήσουμε τον κορονοϊό, ο Δήμος στέκεται δίπλα σας! Όλοι μαζί, όμως, οφείλουμε να βοηθήσουμε τα συνεργεία μας, που αγωνίζονται καθημερινά ώστε να διασφαλίσουν σε όλους μας ένα καθαρό και ασφαλές προάστιο. Είμαστε όλοι μαζί! Και όλοι μαζί θα νικήσουμε τον κορωνοϊό» καταλήγει στην ανάρτησή του ο δήμαρχος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet