Στο εμβληματικό γλυπτό «Ομπρέλες» τιμά ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού την Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού
Κοινωνία

Στο εμβληματικό γλυπτό «Ομπρέλες» τιμά ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού την Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού

Με αφορμή τη σημερινή (20/11) επέτειο της υπογραφής της Διεθνούς σύμβασης του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα του Παιδιού από 193 κράτη παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων και η χώρα μας, ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα των Δικαιωμάτων του Παιδιού.

Σε μια κοινή δράση του Δήμου με το γραφείο της UNICEF στην Ελλάδα και με το Ίδρυμα Γεωργίου Ζογγολόπουλου, έγινε η φωταγώγηση σε κυανό χρώμα του εμβληματικού γλυπτού «Ομπρέλες» του Γιώργου Ζογγολόπουλου στην είσοδο του Ψυχικού.

Στο σχετικό μήνυμά του ο δήμαρχος, Δημήτρης Γαλάνης, αναφέρει:

«Στηρίζουμε το ζωτικής σημασίας έργο της UNICEF για την προστασία των δικαιωμάτων όλων των παιδιών! Στέλνουμε ένα ηχηρό μήνυμα ευαισθητοποίησης προς την κοινωνία, απέναντι στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα παιδιά κατά των νέων απειλών όπως η κλιματική αλλαγή, η ηλεκτρονική κακοποίηση και ο ηλεκτρονικός εκφοβισμός (μπούλινγκ) και φυσικά δεσμευόμαστε για τη δημιουργία ακόμη πιο φιλικών πόλεων προς τα παιδιά μας».

Ο Δήμος προσκαλεί, μικρούς και μεγάλους, να απολαύσουν το βράδυ του Σαββάτου κάνοντας μια βόλτα στις «Ομπρέλες», να φωτογραφηθούν στο εμβληματικό αυτό σημείο και να τιμήσουν με τη σειρά σας την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet